Intel Core İ5 9300H Sistem macOS kurulumu

Gensmbıos ile uygun bir SMBIOS gir. Boot Args'ta varsa no compat check varsa sil.
Sonra reset NVRAM atıp dene.

Hocam bir anlık kararla Windows'a döneceğim MBR yazdırmisim USB'yi şimdi GPT yazdırıp HDD Windows kurup sonra da M.2 SSD'yi takıp bicimlendirip Windows'u ona kurmayı planlıyorum.

Hocam SSD'yi ne yaptıysam biçimlendiremedim, hard diske Windows kurdum çalışıyor ama SSD'yi takıp BIOS'tan 2. sıraya aldım SSD'yi bilgisayar gene Excalibur yazısında kaldı bu SSD'nin tamiri mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen hala bozuk SSD kullanmaya mı çalışyorsun ? Ben yeni SSD aldın sandım. Bozu SSD tamiri yok. Sök cihazdan.
Söktüm zaten hocam M.2'yi yenisini alacağım ama NvME desteği var mı ona bilemiyorum birde hangi SSD'yi alacağım ?

Söktüğün disk modelini söyle ona göre öneri yaparız. Ayrıca sen ilk bir kurulum yap artık :D
Diski sonra da halledersin.

Kingston SA400M8/240G laptop PCI Express 3.0'a kadar destekliyor ve NVMe desteğide var.

Söktüğün disk modelini söyle ona göre öneri yaparız. Ayrıca sen ilk bir kurulum yap artık :D
Diski sonra da halledersin.

Yaptım zaten hocam HDD'ye kurulu vallahi o kadar yavaski PC'yi acasim gelmiyor artık.

Tamamdır, bütçene uyan modelleri atarsın al yada alma deriz

Kingston SA400M8/240G laptop PCI Express 3.0'a kadar destekliyor ve NVMe desteğide var.

Yaptım zaten hocam HDD'ye kurulu vallahi o kadar yavaski PC'yi acasim gelmiyor artık.
macOS kurulumu yaptın mı ?

Tamamdır, bütçene uyan modelleri atarsın al ya da alma deriz

macOS kurulumu yaptın mı?

Yapmadım daha diski aldığım zaman yapayım diyorum

WD Green SN350 480 GB modeline baktım Amazon'da 1200 TL

Bir de buna baktım arada kaldım biraz.
Ssd