Intel Core İ5 Tabanlı Sisteme MacOS Sierra Kurulumu

dincer 35

Hectopat
Daha fazla  
  • Intel Core i5
  • Intel HD3000 & Nvidia GT-525M
  • 8 GB RAM
  • Samsung Evo 120 GB
Bu sisteme nasıl Mac OS yüklerim yardım edebilir misiniz ?
İmajı indirmek için uğraşıyorum fakat mega'dan başka yere yüklenmiş olarak yok mu ? Mega'dan indiremiyorum premium üyelik istiyor. Bunun bir yolu yok mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizüstü Dell 5110 notebook bilgisayar.
Aslında yapılanları video olarak izledim ve yazılanları okudum. SSD'de hfs olarak bölüm açtım fakat BIOS ayarlarında çok fazla birşey yapamadım. Yani anlatılanlar ile bendeki BIOS ayarlarını yapamadım. Örneğin UEFI gibi birşey yapmam isteniyor fakat ben BIOS'ta bulamadım. BIOS aşamasında ve kurulum aşamasında uzaktan yardıma ihtiyacım var. Skype üzerinden görüşüp beni yönlendirebilir misiniz ?

• Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz
  • 120 GB Samsung Evo 850 SSD
  • İntel HM67 chipset
  • 8 GB RAM
  • Intel HD 3000 ve ekran kartı Nvidia GT 525M
  • Dell Wireless 1702 802.11b/g/n Wireless Network Adapter
Yukarıda bilgisayarıma ait bazı bilgileri yazdım. Mac OS kurulumu için uygun mudur ?
Ekran kartı uyumlu diye okudum. Fakat wifi için bir bilgi bulamadım.

Skype üzerinden yardımımız yok. Buradan soru sorabilirsiniz. Ayrıca kurulum yapabilirsiniz. Her BIOS ayarı her bilgisayarda olacak diye bir şey yok. Olanları yapın yeterli. Ayrıca kurulumda sorun yaşarsanız belirtin. Wifi çalışmaz. Ekran kartı Intel olan çalışır.

İmajı indirebilsem deneyeceğim ama 2 GB'dan sonra kota hatası veriyor. Bekliyorum yine de devam etmiyor.

Anladım bayağı uzun beklemek lazım. Forum olarak neden ücretli bir yere yükleme yapılıyor ki herkesin faydalanması açısından sıkıntı olmuş oluyor. Yandex yada google drive gibi. Buralar iş görmez mi ?

Premium 24 TL'ye denk geliyor. Kredi kartı kullanmak istemiyorum açıkcası internettte.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı