Intel Core i7-2600 hala iyi midir ?

Konuyu biraz hortlatmak gibi olacak ama İ7-2600'ü 7 senedir kullanıyorum paranız varsa kesinlikle değiştirin çok eski olduğu için 3 ünü birden değiştirmek zorundayım.

Ayrıca 1 sene önce gtx 960 4gb modelini ekledim şuanlık işimi görüyor ama çoğu yeni oyunu 60 fps oynatmıyor low dahil.

Tekrardan hortlatmak gibi olacak ama, suan GTX 1060 6 GB EXOC ile kullanıyorum. Şuan Ghost Racon Wildlands High ayarlarda, 58-75 FPS arası değer alıyorum. Yani hala iş görüyor. Küçümsenecek bir işlemci değil. "Darboğaz yapıyor mu?" Diye sorarsanız eğer, her oyunda GPU kullanımı %99. İşlemciyi genel olarak 3.9Ghz olarak kullanıyorum. (3899 Mhz)

Tekrardan hortlatmak gibi olacak ama, şu an GTX 1060 6 GB Exoc ile kullanıyorum. Şu an Ghost racon Wildlands High ayarlarda, 58-75 FPS arası değer alıyorum. Yani hala iş görüyor. Küçümsenecek bir işlemci değil. "Darboğaz yapıyor mu?" Diye sorarsanız eğer, her oyunda GPU kullanımı %99. işlemciyi genel olarak 3.9GHz olarak kullanıyorum. (3899 MHz)

Nasıl 3.9'da kullanıyorsun bende de var 3.6'yı geçmiyor soğutucudan dolayı olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00