Intel Core i7 2600 ekran kartı güncellemesi

Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen. Bu işlemci gtx 1070 i stok halde dahi besleyebilecek kapasitede. Bununla ilgili test videoları da mevcut ve bizzat kendi kullandığım bir işlemci idi gtx 1060 ile beraber.
1060 darboğaz yapar GTX 1050 Ti tak. 730'u kelepir fiyata elden çıkar.1-2 sene idare eder bu sistem (düşük-orta seviye oyuncu bilgisayarı diyebiliriz) . Islemci degistirirsen bunun beraberinde anakart ve RAM'de degistirmek zorunda kalacaksın yeni nesil kullanmak için. Bütçeni çok zorlayacak yani.
Şu anda hali hazırdaki bilgisayarımın özellikleri şu şekilde;

intel i7 2600 3.40 ghz işlemci
asus gt 730 2 gb 128 bit ekran kartı
Asus P8HG1-MX anakart
ddr3 1333mhz 4 gb ram

bu parçalardan hangilerini değiştirir veya geliştirirsem beni bir süre daha idare edebilecek bir bilgisayarım olur?

Ekran kartımı satan kişi i7-2600 kullanıyordu ve darboğaz yoktu. Bu arada ekran kartım RX 480. Yani GTX 1060' ın AMD cephesindeki rakibi. Arkadaşın da dediği gibi yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen.

The Bottlenecker - First bottleneck calculator Ayriyetten darboğaz konusunda bu siteden faydalanabilirsiniz.

Ekran kartımı satan kişi i7-2600 kullanıyordu ve darboğaz yoktu. Bu arada ekran kartım RX 480. Yani GTX 1060' ın AMD cephesindeki rakibi. Arkadaşın da dediği gibi yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen.

The Bottlenecker - First bottleneck calculator Ayriyetten darboğaz konusunda bu siteden faydalanabilirsiniz.

Verdiğiniz linke göre benim işlemcim için gtx 1060 ideal ekran kartı olarak belirtilmiş 1060 alırsam bir sıkıntı yaşar mıyım?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı