Eğer bu sistemi almayı düşünüyorsanız almayın paranıza yazık!

6000 tl lik bir bütçem var yardımcı olursanız çok sevinirimSistem kötü değil. Yayın açılabilir. Ama asla bu fiyatı böyle eski bir sisteme vermeyin. Bütçe belirtin. Başka bir konuda yardımcı olalım.
Ayrı bir konu açın. Bu konudan devam edemeyiz.6000 tl lik bir bütçem var yardımcı olursanız çok sevinirim
Konu açıldı cevap verirseniz çok mutlu olurumAyrı bir konu açın. Bu konudan devam edemeyiz.
Alınır diyen arkadaşlara diyorum: Ya adam akıllı öğrenin araştırın ya da şu forumdan uzak durun, bilmediğiniz konuya müdahale etmeyin.
O fiyata APU sistem dizilir üstüne 1250 lirada artar.
Birkaç arkadaş demişti. Mesajı düzelttiler sanırım.Dostum alınır diyen olmadı ki?
Açabilirsiniz, i7-3770 8 iş parçacığı diye biliyorum? amd radeon rx550 4Gb da grafik için yeterli bence, fiyat konusuna gelince monitor vs ekipman komple mi veriyorlar ona da bakmak lazım?Merhaba acaba bu bilgisayar ile Minecraft'ta Twitch platformunda yayın açabilir miyim? Teşekkür ederim ilginiz için şimdiden.AWACS Venom Intel Core I7-3770, 16Gb, 480Ssd, Amd Radeon Rx550 2Gb 24" Inc Oyun Bilgisayarı AWX3770-1 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
AWACS Venom Intel Core I7-3770, 16Gb, 480Ssd, Amd Radeon Rx550 2Gb 24" Inc Oyun Bilgisayarı AWX3770-1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.