Bu kadar karmaşık olmamalı aslında. Hepsi standart tek tip olmalı. İnsanları çok uğraştırıyorlar. Şimdi alacak adam bakacak ikisi de ayı para. Niye gidip O.C potansiyeli düşük olanı alsın ki?4790K işlemcisindeki gibi üretim yerleri farklı yer sözkonusu olabilir. Bilmeyenler için söyleyeyim 4790K genelde ülkemizde Malezya üretimli çiplere sahip ayrıyeten Vietnam üretim çipli olanlarıda var. Vietnam üretimi olanların overclock potansiyeli genelde daha iyidir.
Bu kadar karmaşık olmamalı aslında. Hepsi standart tek tip olmalı. İnsanları çok uğraştırıyorlar. Şimdi alacak adam bakacak ikisi de ayı para. Niye gidip O.C potansiyeli düşük olanı alsın ki?
Şans faktörü devreye girdiğinde bütün umudumu yitiriyorum. 8 Senedir Max dondurmadan bir kere bedava çıkaramadım. 4 Sene önce Max yemeyi bıraktım. Dershanede sınıf arkadaşım ile beraber almıştık bir keresinde ona çıktı bana çıkmadı. Bir dahaki tenefüsde gene gittik. O kendi bedava çubuğuyla aldı ben kendi paramla. Bilin bakalım bedava gene kime çıktı? Bu olay pazar gününe kadar tam 4 kere gerçekleşti. Yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar ya 50 kuruş yada 60 kuruştu. Çocuk 50 yada 60 kuruşa 5 kere yedi. Ben ise 3 TL ye 5 kere yedim. Hayatta ki şansımı siz düşünün.Bu birazda işin detaylarına giriyor. Aslında birazda şans işi. Sonuçta silicon lottery denen olay var. Araştıradan etmeden Malezya alırsın beklentinin üstünde overclock olur. En ince detayına iner Vietnam alırsın takoz çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.