Intel Core i7-7700K, Overclock Etmeye Müsait Görünüyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Intel’in üst seviye Kaby Lake S işlemcisi Core i7-7700K, ilk benchmark sonuçlarına göre yüksek bir overclock potansiyeline sahip. Geçtiğimiz haftalarda, Intel’in yeni Kaby Lake S ailesi işlemcileri için çok sayıda sızıntı ortaya çıktı. Bunların önemli bir bölümü Uzakdoğu kaynaklıydı. Yakın zamanda ise, yeni işlemcilerle ilgili Avrupa ve Amerika kaynaklı bilgiler ve ilk benchmark sonuçları da […]

Intel Core i7-7700K, Overclock Etmeye Müsait Görünüyor Technopat

Daha fazlası...

Her ne kadar İntel'in ''Kaby Lake'' işlemci ailesinin performans anlamında ''Sky Lake'' ailesinden pek bir farkı olmasa da, 14 nm litografisinin optimize edilmiş olması, bana daha çok AMD'nin Zen serisine yönelik atılmış bir adım olarak geliyor. Gerçi benim beklentim de haberle aynı yönde.
Yani, İ7 7700K'nın çok daha verimli ve stabil OC olması. Kaldı ki, İntel'in X299 çipseti ve Sky Lake X, Kaby Lake X serisi de bu 2017'nin içinde bekleniyor.
Amd'nin işi imkansız değilse bile epey bir zor gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı