Intel Core i7 870 birçok oyunu oynayamıyorum

8 GB RAM.
120 GB SSD.
500 GB hardisk.
Intel Core i7 870 2,93 GHz.
Windows 7 64 Bit.
Bu özelliklerde bir bilgisayarda birçok oyunu oynayamıyorum.
Bir çoğunu düşük ayarlarda zor oynuyorum.
vay be dostum ben şuan o cpuyu kullanıyorum çoğu oyunu oynayabiliyorum senin ekran kartında sıkıntı olabilir ama ben bu emektarı çok seviyorum 5 6 yıldır kullanıyorum canım işlemcim benim

bendede suan senınkıne benzer bır sistem var ama benim ekran kartım msi r7 370 gamingx modeli ben bir çok oyunu yüksek ayarlarda oynayabiliorum mesela zula 140 fps yi düşmür csgo yuksekte 100/110 fps sabit alıorum pubg lite mesela ulrada 120/130 fps aralarında alıorum size tavsiyem 3 şey olucak eger oyniyacagınız oyun çok üst düzeyde deilse 1.si windows 10 home en son sürüme geçmeniz 2.si ise guzel bir ekran akrtı almanız tabi alırkende ekran kartınızın psu güç kablosu olup olmadıgını kontrol ediniz aksi taktirde psu nuza uymayacaktır 3.sü ise eger biraz daha iyi fps almak istiorsanızda bi 8 gb 1600 mhz ram almanıız tavsiye ederim
Benim düşüncem yeni ekran kartı almaktı
Alsam bile Crysis 3 PUBG Lite thief Watch Dogs bunlara benzer oyunları oynatır mı?
oynatır

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı