Intel Core i9-11900K İncelemesi

Yapın 32 çekirdek her ile 1 tane verin doğalgaza gerek kalmasın.

Aslinda lithografileri arasinda 2 kat fark oldugu dusunulurse Intel epey iyi is cikariyor TDP/Perfgormans konusunda.

Bu örnek biraz şeye benzemiş, ben araba üreteceğim ama tek tekerlek koyacağım, diğer arabalar 4 tekerlekliyken benim arabamda tek teker olmasına rağmen iyi performans veriyor diyeceğim . İşte o zaman e sende 4 teker koy demezler mi?

Neden ısrarla 10-12 nm üretiyor ki o da üretsin 7 nm geçsin AMD'yi .

Intel 10nm SuperFin TSMC 7nm'den daha yoğun ama AMD'de 2022'den önce Zen 3+'da TSMC 6nm'ye, 2022'de Zen 4'de TSMC 5nm'ye geçiçek. Intel'de buna karşılık 7nm'ye geçicek TSMC 5nm'den daha yoğun. Intel çok gecikmeli geldi. Rekabet edebilir AMD ile ama rekabet edebilecekmi göreceğiz.

İşlemci bize maalesef çok geç geldi. Diğer yayınlara 1.5 ay önceden gitti. Buna rağmen videoda güç tüketimini görebilirsiniz. Yükte 380W civarında. Bu diğer testlerde 420W civarında idi. Boşta da 80W.

Sabah ofise gelince senin için çektim bu videoyu Biraz da SEO için tabi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence bu ısıdan elektrik üretmenin bir yolunu bulursak bayağı tasarruf ederiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…