MrSaplingTR
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Arkadaşlar selamlar. Satın aldığım işlemci arızalı çıktı ve iadeye zorlanıyorum. İşlemci yurt dışına gidip oradan geleceği için 2 aydan fazla sürebilir. Saçma sapan bir duruma düştüm. İtopya'dan 8400'e günlük indirimlerde düştüğünde satın aldım ve arızalı çıktı. 2 farklı anakartta DRAM hatası aldım.
İlgili konu: Core Ultra 245K vs Ryzen 9600
Yaptıklarım genelde çoklu Android emülatör açıp oyunlarda farm yapmak ve normal oyunlar oynamak. İşlemcinin çoklu çekirdekte güçlü olması gerekiyor ve maksimum 9000 TL civarında olması gerekiyor.
14600k şu an aynı fiyattan satılıyor. Onu mu alsam yoksa AMD'de başka bir işlemciye mi geçsem çok aradayım. Ne yazık ki olumsuzluklardan kurtulamıyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İlgili konu: Core Ultra 245K vs Ryzen 9600
Yaptıklarım genelde çoklu Android emülatör açıp oyunlarda farm yapmak ve normal oyunlar oynamak. İşlemcinin çoklu çekirdekte güçlü olması gerekiyor ve maksimum 9000 TL civarında olması gerekiyor.
14600k şu an aynı fiyattan satılıyor. Onu mu alsam yoksa AMD'de başka bir işlemciye mi geçsem çok aradayım. Ne yazık ki olumsuzluklardan kurtulamıyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.