Aksine 3D v-cache teknolojisi gecikme azaltır. Karşındakini tanımadan cahil dememeni öneririm. "AMD fanları yıkıldı" tarzı söylemler sadece kendini haklı göstermeye çalıştığını ispatlar, hiçbir AMD fanı "işlemcilerde driver çökmesi" tarzı olaylar yaşamadı, "3D işlemcilerde gecikme" yaşamadı. Aksine Intel fanları yıkıldı, 13/14. nesil işlemcilerin kronik sorunları, her sene soket değiştirme çabaları, aşırı yüksek güç tüketimi ve ısınma, önbellek miktarının az olması gibi şeyler Intel'in sonunu getiren faktörler.
2 yıldır Intel kullanıyorsun diye işlemci mükemmel olmuyor bilmem anladın mı?
Ona bakılırsa insanlar 15 yıldır AMD kullanıyor diyelim, o zaman da AMD sorunsuz oluyor. Ben aylardır AMD kullanıyorum, iyi ki Intel'den AMD'ye geçmişim diyorum. Kişisel bir tercih. oyun için AMD, render için Intel.
Isınma diyorsun 14700k boşta 33 32 9800x3D 44 46 43 oyunlarda 9800x3D 80 dereceleri buluyor Intel 14 65 geçmiyor belli ki kullandığıninden 2005 yılında çıkan işlemciler 9800x3D kullanıp 2 günde iade ettim eğer sende bu değerlerin altında ise belki de benim aldığım işlemci hatalıydı ama şu gerçekki gecikme net var aç yabancı siteleri oku TR de bu denli iyi incelenmiyor cache var FPS artıyor bitti gitti şeklinde incelemeler.