Atlas da Revi de Playbook ile orijinal Windows üzerine kuruluyor.Mesela ben şuan AtlasOS kullanıyorum, store u istediğim zaman tek tuşla silip geri yükleyebiliyorum, atlas fps artışı da sağlıyor, reviostan sa atlas os daha iyi bana göre, güvenli midir onu bilmem ama hiçbir korsan güvence vermez zaten, şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım ben.
Sürücüyü buldu mu? Bulamadıysa sisteminizi ve işlemcinizi yazabilir misiniz?Hocam bu zımbırtıyıda denedim olmadı.
Arkadaşın sürücü sorunu yok, windowsu modlu olduğu için ms silinmiş, denetim masası da ms ile çalıştığı için yüklenmiyor.Hocam işlemciniz ve sistem sürümünüzü winver ile atabilirseniz tam sürücüyü atabiliriz size.
Veya yukarıda attığım uygulama ile size en uygun sürücüyü Intel'in seçip yüklemesini sağlayabilirsiniz
![]()
Download Intel Drivers and Software
Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products.www.intel.com
Düzenleme : Programı kurdunuz mu en üstteki indirme yerinden ?
Attım hocam benSürücüyü buldu mu? Bulamadıysa sisteminizi ve işlemcinizi yazabilir misiniz?
Attım hocam ben![]()
Hocam bunu dener misiniz?Kod : Get-AppXPackage WindowsStore -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Şu kodu poweshell'i yönetici olarak açıp yazar mısınız?
Hocam bunu dener misiniz?
Attım hocam ben![]()
Hocam bunu dener misiniz?
Yukarıdaki bağlantı direkt Store sunucularından çeker denetim panelini. İnidirip kurmayı deneyin.
Veya aşağıdaki siteye girip adres kısmına "sağ tıklayıp bağlantıyı kopyala deyin" yazarak kendiniz de inidrebilirsiniz gerekenlerle.
Yukarıdaki bağlantı direkt store sunucularından çeker denetim panelini. İnidirip kurmayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.