Atlas da Revi de Playbook ile orijinal Windows üzerine kuruluyor.Mesela ben şuan AtlasOS kullanıyorum, store u istediğim zaman tek tuşla silip geri yükleyebiliyorum, atlas fps artışı da sağlıyor, reviostan sa atlas os daha iyi bana göre, güvenli midir onu bilmem ama hiçbir korsan güvence vermez zaten, şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım ben.
İner galiba ama tüm özelliklerden faydalanamayabilirsiniz.Hocam bu stok Windows'a inermi?
İner galiba ama tüm özelliklerden faydalanamayabilirsiniz.
Denemekten zarar gelmez![]()
Çeviriler bir tık sıkıntılı, herşey %100 olduktan sonra sol alttaki butona basıp kurmak gerekiyor.Hocam iniyor mu anlamadım bitürlü
Çeviriler bir tık sıkıntılı, her şey %100 olduktan sonra sol alttaki butona basıp kurmak gerekiyor.
Eki Görüntüle 2291559
Tekrar basmak gerekiyor buna.
Kurmuştur büyük ihtimalle. Başlat menüsünde arayın.Ekranda exitcode 0 yazıyor 4 tane.
OLDUUUUUUU sonunda hocam konu dışı ama bişi sormak istiyorum eski denetim masasında özel çözünürlük oluyodu yenisinde bulamadım nasıl yapıcamKurmuştur büyük ihtimalle. Başlat menüsünde arayın.
Dediğim gibi bir tık sıkıntılı bir program ama iş görüyor.
Hocam maalesef Intel kullanmadığım için bilmiyorum :/ Yeni konu açarak bilgili Hocalarımın bakmasını sağlayabilirsinOLDUUUUUUU sonunda hocam konu dışı ama bişi sormak istiyorum eski denetim masasında özel çözünürlük oluyodu yenisinde bulamadım nasıl yapıcam
hocam şimdi farkettim açılıyo ama parlaklık fln arttırınca etkisi olmuyoHocam maalesef Intel kullanmadığım için bilmiyorum :/ Yeni konu açarak bilgili Hocalarımın bakmasını sağlayabilirsin![]()
O zaman sürücülerde bir sorun var Hocam. DDU ile silip en son sürümü kurun sisteminiz için. Bende tüm sürücüler sorunsuz kuruldu.hocam şimdi farkettim açılıyo ama parlaklık fln arttırınca etkisi olmuyo
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.