Intel devri bitti mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun konusunda evet...
Bu tür sitelere fazla güvenilmez hocam. Zaten işlemcilerin oyunlardaki performans karşılaşması ağır online oyunlar da belli olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Battlefield 5'de daha rahat anlarsınız.

@Predzzy hocam ben orada fikrimi dile getirdim, siz benim fikrim düşüncem olduğu için saygı duymalısınız, ben sizin fikrinize karışıyor muyum?
Neresi saçma?
Benim fikrim olduğu için saçma diyemezsiniz.

Oyun konusunda evet...

Bu testlerin adaletli olmadığını 2 mizde biliyoruz. 10/20 bir işlemci ile 6/12 işlemci karşılaştırıyorsunuz. Oyun ile performans ölçülmez. Şunu anlayın!
"aRkŞm CS:GO da 30FPS dAhA fAzLa aLıYoR iNTeL öLdüĞ"

Bu tür sitelere fazla güvenilmez hocam. Zaten işlemcilerin oyunlardaki performans karşılaşması ağır Online oyunlar da belli olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

10900k bir de bu ben bu işlemciyi aldığım için acayip mutlu oldum şu an.

Bu tür sitelere fazla güvenilmez hocam. Zaten işlemcilerin oyunlardaki performans karşılaşması ağır online oyunlar da belli olur.

Kesin bir sayfa olmadığını biliyorum aradaki 7-8 fps için 2 - 2,5k fazla verilmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı