Intel DH55PJ anakart ile Hi-Level RAM uyumu

Gokhan1903fn

Hectopat
Herkese merhabalar, ben iki tane yeni RAM satın alacağım. Hi-Level marka, MHz değerleri ve DDR değerleri uyuyor. Başka bir şeyin uyması daha mı lazım çünkü anakartın web sitesinde RAM desteğinde Hi-Level gözükmüyor. Garip garip markalar var. Acaba eski bir anakart olduğu için mi? (DH55PJ anakart Intel)

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi ben şu an 16 yaşındayım ve muhtemelen bir üniversite kazancam bu PC'yi oraya taşıyamam. zaten Maksimum bu bilgisayarın benle kalan ömrü iki sene sonra satılacak ben gitsem içine en kaliteli Rami taksam bana bir faydası yok zaten düşünmüyorum biri Ramin markasına baksın ben başlıkta 8 gb ram yazması için alıyorum 2 sene içinde içine GTX 750 takıp Xeonun Güzel bir işlemcisini koyup 250 lik birde ssd takip satacam yani bilgisayarı daha cazip hale getirmeye çalışıyorum. Bunların ışığında merak ettiğim şey ram ve anakartda bir sıkıntı olur mu uyuşmazlık anlamında?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı