Ne kadar süredir bu ekranda?Öncelikle herkese iyi sosyaller. Başlıktan da anlaşılacağı üzere Intel Support asistant kurulum ekranı böyle kalıyor. Ne yapmam lazım?
Öncelikle herkese iyi sosyaller. Başlıktan da anlaşılacağı üzere Intel Support asistant kurulum ekranı böyle kalıyor. Ne yapmam lazım?
Bir haftadır deniyorum aynı ekranda donuyorNe kadar süredir bu ekranda?
Denedim yine olmadıBekleyin. Eğer olmaz ise, kurduğu yere gidin ve artık dosyalarını silin. Tekrar kurmayı deneyin.
Denedim yine olmadı.
Kaldırmaya çalışınca da böyle diyorHiç mi dosya kurmuyor? Kurduğu yerdeki dosyaları silin. Revo Uninstaller ile avcı modu ile kalıntısız silebilirsiniz. Eğer yeterince bilginiz var ise Regedit kısmından software klasörlerinin içinden temizleyin.
![]()
Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download
Free fully functional download of Revo Uninstaller Pro, Pro Portable and Revo Uninstaller Freeware. Quick and fast download here.www.revouninstaller.com
Kaldırmaya çalışınca böyle diyor.
Kaldırmaya çalışınca da böyle diyor.
Görev Yöneticisi kontrol edin Intel driver Support ile ilgili programları kapatın tekrar deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.