Intel Driver Support Assistant arka planda çalışmalı mı?

Stenzy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
940mx / i5-7200u / 8gb ram / 240gb ssd
Arkadaşlar Intel Driver Support Assistant arka planda çalışması gerekiyor mu her zaman arka planda çalışıyor ve RAM tüketiyor. Aynı şekilde NVIDIA ayarları ve NVIDIA'nın GPU'da çalışan uygulamaları bunların çalışması gereklimi gereksiz mi gereksizse nasıl kapatabilirim?

Bak burada "Driver Support Assistant" uygulamasının ne işe yaradığı anlatılmış dostum. Bana kalırsa çok da gerekli değil. Neticede artık win 10 güncellemeleri otomatik hallediyor. NVIDIA ile ilgili çalışan uygulama hangisi onu anlayamadım. Ama onları kapatmanı pek tavsiye etmem.

Bak burada "driver Support assistant" uygulamasının ne işe yaradığı anlatılmış dostum. Bana kalırsa çok da gerekli değil. Neticede artık Windows 10 güncellemeleri otomatik hallediyor. NVIDIA ile ilgili çalışan uygulama hangisi onu anlayamadım. Ama onları kapatmanı pek tavsiye etmem.

Pekiya tümden nasıl kapatabilirim MSConfig'den sanırsam.

NVIDIA ile çalışanlar şunlar.

Dosya Ekleri

• 1649110114637.png
    1649110114637.png
    1,1 KB · Görüntüleme: 50
Bu gösterdiklerin sistemi çok yoracak şeyler değil anladığım kadarıyla.

Driver Support Assistant'ı da yanlış hatırlamıyorsam direk harici programı olması lazım, program ekle & kaldır kısmında görebilirsin onu, eğer ordan göremiyorsan ccleaner tarzı bir program kurup oradan da müdahale edebilirsin. Hem başlangıçta çalışacak uygulamalara da müdahale edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı