İntel Dual Core E2180 ve ATİ Radeon X1550 oyun performansı nasıl olur?

Roherty

Hectopat
Daha fazla  
Beyler biliyorum işlemci ve ram gerçekten oyun performansına etki ediyordur ama ekran kartı bu işin aslını çözer diye düşünüyorum belki de yanlış sulardayım siz beni aydınlatın lütfen.

• İşlemci (Düşük Evet Kabul): Intel Dual Core E2180 , 2.0 GHZ
  • Ram: 2GB ama ek olarak 2GB daha ilave yaparak 4GB çıkartabilirim gerekirse.
  • Ekran Kartı: Şu anda takılı olan bildiğin çöp Ati Radeon x1550 ama bunun yerine SAPPHİRE HD5670 DDR5 DX11 takacağım yada sizin önereceğiniz 100-150 liralık daha iyi bir ekran kartı.
  • HDD: 300 GB HDD var. Zaten HDD etkilemez diye düşünüyorum.

Bu özellikler ile GTA 4 , Battlefield 4, Max Payne 3, Arma3 gibi iyi oyunları en azından low-medium arası 20-30 fps oynayabilir miyim sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı fiyatını biraz yükselterek r7 250 alırsan. İstediğin oyunları rahatça oynarsın. Kesinlikle 4 gb Ram yapmalısın. R7 250 ile Battlefield 4 rahatça oynarsın.

Battlefield 4 Oynaman Zor Bence

kardeşim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

low kalitedeyken bunlardan biraz daha düşük performans alırım diye düşünüyordum neye dayanarak böyle dedin ? işlemci mi yetersiz kalır sence ?

Ekran kartı fiyatını biraz yükselterek r7 250 alırsan. İstediğin oyunları rahatça oynarsın. Kesinlikle 4 gb Ram yapmalısın. R7 250 ile Battlefield 4 rahatça oynarsın.

kardeşim sen diyorsun güzel fiyat 200 liraya alırım ama vatanda stokta yok diyor bunu alabileceğim bir yer varmı r7250 yi ?

kardeşim
,

low kalitedeyken bunlardan biraz daha düşük performans alırım diye düşünüyordum neye dayanarak böyle dedin ? işlemci mi yetersiz kalır sence ?

kardeşim sen diyorsun güzel fiyat 200 liraya alırım ama vatanda stokta yok diyor bunu alabileceğim bir yer varmı r7250 yi ?

Evet Kardeşim İşlemci Hızı düşük Ram'de düşük

Buyur R7 250 : Sapphire R7 250 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

ama ben bunu al derim : Sapphire R7 260X Gddr5 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Çünkü r7 260x R7 250 'den daha iyi zaten 100tl fark var arada

Evet Kardeşim İşlemci Hızı düşük Ram'de düşük

Buyur R7 250 : Sapphire R7 250 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

ama ben bunu al derim : Sapphire R7 260X Gddr5 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Çünkü r7 260x R7 250 'den daha iyi zaten 100tl fark var arada

kardeşim bukadar bütçem yok benim daha mütevazi ve canavar bir kart lazım bana. ben mesela işte SAPPHİRE HD5670 DDR5 DX11 düşünmüştüm ddr5 olması dx11 olması iyi nitelik olarak gördüm ama iş görmez mi diyorsunuz yani ? 2. el de olabilir ürün sorun değil sağlam olsun yeterli

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı