Intel E2160 + GeForce 9500 GT sistem upgrade

Ceku89

Hectopat
Anakart: GA-945GCM-S2L
İşlemci: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz, 1800 MHz, 2 Çekirdek
Ekran Kartı: GeForce 9500 GT, NVIDIA uyumlu
BIOS Sürümü/Tarih:Award Software International, Inc. F4, 26.10.2007
RAM: 3 GB DDR2

Merhaba arkadaşlar. Bu eski sistemi imkanlar neticesi maksimum verimle kullanmak istiyorum. Desteklenen işlemcilerde en iyi olarak Intel Core 2 Duo E8600 var yanılmıyorsam ve BIOS F8 istiyor. BIOS güncellememe gerek var mı? Güncellediğimi ve bu anakartı kullandığımı varsayarsak darboğaz yaratmayacak şekilde Power ile maksimum kullanabileceğim ekran kartı nedir?
RAM olarak maksimum kaça çıkabilirim? Ya da işlemci ve farklı bir set ile anakartı bağlı tavsiyeleriniz var ise değerlendirebilirim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart: GA-945GCM-S2L
İşlemci: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz, 1800 MHz, 2 Çekirdek
Ekran Kartı: GeForce 9500 GT, NVIDIA uyumlu
BIOS Sürümü/Tarih:Award Software International, Inc. F4, 26.10.2007
RAM: 3 GB DDR2

Merhaba arkadaşlar. Bu eski sistemi imkanlar neticesi maksimum verimle kullanmak istiyorum. Desteklenen işlemcilerde en iyi olarak Intel Core 2 Duo E8600 var yanılmıyorsam ve BIOS F8 istiyor. BIOS güncellememe gerek var mı? Güncellediğimi ve bu anakartı kullandığımı varsayarsak darboğaz yaratmayacak şekilde Power ile maksimum kullanabileceğim ekran kartı nedir?
RAM olarak maksimum kaça çıkabilirim? Ya da işlemci ve farklı bir set ile anakartı bağlı tavsiyeleriniz var ise değerlendirebilirim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Hocam BIOS güncelle. İşlemciyi Q9550 yapın. RAM 4 GB yükseltin. PSU eski ise değiştirin. Ekran kartı ise GTX750 Ti yapabilirsin. (Bütçeni bilmiyorum ona göre önerdim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükseltme bütçeniz nedir?
Belki o paraya elinizdekini de satıp 2. el sistem veya hazır alınabilir.
Geç oldu kusura bakmayın.Tavsiyeniz üzerine yol aldım ve uzun süre sonra yakın bütçede daha iyi bir sistem edindim.Yardımlarınız için teşşekkür ederim.
Hocam BIOS güncelle. İşlemciyi Q9550 yapın. RAM 4 GB yükseltin. PSU eski ise değiştirin. Ekran kartı ise GTX750 Ti yapabilirsin. (Bütçeni bilmiyorum ona göre önerdim)
Cevabınız için teşekkür ederim.Yeni sistem aldım ve öneriniz doğrultusunda yükseltme durumunda ne alacağımı biliyorum sayenizde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı