Intel E8400 İçin Ucuz Anakart Tavsiyesi

honolulu

Megapat
Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Meslek
öğretmen
Merhaba, elimde E8400 işlemci ve bol miktarda DDR2 2GB (2 adet) ve 1GB DDR2(3 adet) ve 1 adette 8GB 2400MHZ RAM bulunmakta. Anakartım yok bir tek.
Acaba en ucuz 2 RAM slotlu 2.El anakart önerebilir misiniz? 4GB desteklerse harika olur :)
Veya
En ucuz 2.EL Battlefield 1 MP'de low ayarlarda 30-40 FPS alabileceğim işlemci + anakart tavsiyeniz varsa da olur.
Sistemim:
PSU: Aerocool 600W 80+
Ekran kartı: Asus GTX 750Tİ 2GB

Son düzenleme:
P45 Çipsetli 775pin DDR2 anakart ve Xeon X5460 aliexpresste 400₺'ye falan denk geliyor. Bir bak derim.

Üstat 230TL eski sistem anakartına çok değil mi sizce :(

Hocam o anakartlar eski dönemin en iyi çipsetlerine sahip anakartları olduğu için fiyatları normal.
İlerde E8400'ü değiştirmek isteyebilirsin ki isteyeceksin. Hemen 80₺'ye Xeon alıcaksın performans 2-3 katına çıkacak.

Hocam o anakartlar eski dönemin en iyi çipsetlerine sahip anakartları olduğu için fiyatları normal.
İlerde E8400'ü değiştirmek isteyebilirsin ki isteyeceksin. Hemen 80₺'ye Xeon alıcaksın performans 2-3 katına çıkacak.
Öncelikle vakit ayırıp tek tek araştırıp bularak ve de burada bana yardımcı olmak için paylaşımların için çok teşekkür ederim hocam. Niyetim Ryzen 3000 Serisi gelene kadar eski sistemim ile idare etmekti. Sizce ne yapmamı önerirsiniz? 60TL'ye anakart alıp beklemek mi veya A320 anakart alıp işlemciyi beklemek mi?
Kusura bakmayın seçenek çok olunca fikirler sabit gitmiyor. Kafam karışık da.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı