Intel Ethernet Connection I219-V sürücüsü çalışmıyor

WexToPat

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gt10ti 128mb
İntel pentium 0.20 ghz
64mb ram
8 gb hard disk
250w psu
Meslek
-
RAM
2x8 16GB
Ekran kartı
RX 570
Anakart
H510M-A
İşlemci
İ3-10105F
Merhaba, yeni anakart aldım. İşlemciyi, ekran kartını taktım kurdum ve başlattım çalışıyor her şey tanimli fakat bir problem var, Ethernet çalışmıyor. Her şeyi denedim, format attım falan düzelmedi. Aygıt Yöneticisi'nde Intel Ethernet Connection I219-V sürücüsü "aygıt çalıştırılamıyor (10)" hata kodunu veriyor, çözümünü bilen yazabilir mi acaba?
  • Anakart: H510M-A
  • İşlemci: i3-10105F

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar -> Ağ ve internet -> Ethernet sekmesine girip buradan bir görsel paylaşabilir misiniz?

Bekliyorum. Ayrıca farklı kablolu cihazlarınız varsa onlarda durum nedir?

Köprüleme sistemi ile bir modemim var, 2. odaya taktiydim LAN kablosu ile o çalışıyor fakat anakarta o modemden bir LAN kablosu takınca veya direk ana modemden bir LAN kablosu takınca port kısmında sadece sarı ışık yanıyor.

Köprüleme sistemi ile bir modemim var, 2. odaya taktiydim LAN kablosu ile o çalışıyor fakat anakarta o modemden bir LAN kablosu takınca veya direk ana modemden bir LAN kablosu takınca port kısmında sadece sarı ışık yanıyor.
Her iki modemin de IP adresi aynı mı? Yani 192.168.1.1 gibi. Ayrıca ikinci modemde DHCP sunucusunu kapattınız mı? Bu modun çalışması için iki modemin IP adreslerinin farklı olması ve DHCP sunucusunun sadece ana modemde açık olması gerekir.

Her iki modemin de IP adresi aynı mı? Yani 192.168.1.1 gibi. Ayrıca ikinci modemde DHCP sunucusunu kapattınız mı? Bu modun çalışması için iki modemin IP adreslerinin farklı olması ve DHCP sunucusunun sadece ana modemde açık olması gerekir.

İki modemin de IP adresi farklı, modemin sitesinde bagde modu vardı onu açtım ve direk port 1 kısmına ana modemden LAN kablosu takınca çalıştı.

Bu işlem tek başına yeterli değil. Öncelikle 2. modemin IP adresini 1. modemin IP ağ geçidi içerisindeki bir IP ile değiştirmeniz gerekiyor. Örneğin ana modem 192.168.1.1 ise 2. modemin IP adresi 192.168.1.x olmalı. 192.168.1.2 yapılabilir mesela. Ardından 2. modemin DHCP sunucusunu devre dışı bırakmalısınız. Yani IP dağıtımını ana modem yapmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı