mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar selam, benim ekran kartım yok anakartı kullanıyorum. Windows 7 ama Windows 8'e geçtiğimde driver kurulmuyor. Driver pack yüklüyorum olmuyor ekran kartım Intel G41 Express chipset, yardımcı olursanız teşekkür ederim.
Arkadaşlar selam, benim ekran kartım yok anakartı kullanıyorum. Windows 7 ama Windows 8'e geçtiğimde driver kurulmuyor. Driver pack yüklüyorum olmuyor ekran kartım Intel G41 Express chipset, yardımcı olursanız teşekkür ederim.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.935 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #31 mertelos dedi: Evet yapılıyor bende biliyorum ama Minecraft vb oyunlar açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi sürüm sürücüyü kuruyorsunuz? Artı 0 Eksi
mertelos dedi: Evet yapılıyor bende biliyorum ama Minecraft vb oyunlar açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi sürüm sürücüyü kuruyorsunuz?
KS KS mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #32 Jobs dedi: Hocam hangi sürüm sürücüyü kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Nereden bakabilirim? Artı 0 Eksi
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.935 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #33 Nereden indirdiniz ben bakayım? Artı 0 Eksi
KS KS mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #34 Jobs dedi: Nereden indirdiniz ben bakayım? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum galiba Driver Pack Solution. Artı 0 Eksi
Jobs dedi: Nereden indirdiniz ben bakayım? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum galiba Driver Pack Solution.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #35 mertelos dedi: Evet yapılıyor bende biliyorum ama Minecraft vb oyunlar açılmıyor. Anlamadım. Genişletmek için tıkla... DDU ile onboard driverini silebilirsiniz. Sildikten sonra Intel® Graphics Driver XP* 64-Bit için sürücüler (exe) sürücüsünü kurarak bize sonuçları söyleyebilirsiniz demek istemiştim. Artı 0 Eksi
mertelos dedi: Evet yapılıyor bende biliyorum ama Minecraft vb oyunlar açılmıyor. Anlamadım. Genişletmek için tıkla... DDU ile onboard driverini silebilirsiniz. Sildikten sonra Intel® Graphics Driver XP* 64-Bit için sürücüler (exe) sürücüsünü kurarak bize sonuçları söyleyebilirsiniz demek istemiştim.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.935 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #36 Minecraft yeni sürümler desteği kesmiş olabilir eski sürüm denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #37 Jobs dedi: Minecraft yeni sürümler desteği kesmiş olabilir eski sürüm denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Windows 7 kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Jobs dedi: Minecraft yeni sürümler desteği kesmiş olabilir eski sürüm denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Windows 7 kullanıyorum.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #38 mertelos dedi: Evet yapılıyor bende biliyorum ama Minecraft vb oyunlar açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Minecraft açabilmesi için bazı şeyler yapılıyordu ama ben pek bilmiyorum yapılanları. mertelos dedi: Bilmiyorum Windows 7 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows değil Minecraft sürümünü soruyor. Artı 0 Eksi
mertelos dedi: Evet yapılıyor bende biliyorum ama Minecraft vb oyunlar açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Minecraft açabilmesi için bazı şeyler yapılıyordu ama ben pek bilmiyorum yapılanları. mertelos dedi: Bilmiyorum Windows 7 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows değil Minecraft sürümünü soruyor.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.935 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #39 mertelos dedi: Bilmiyorum Windows 7 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eski sürümleri deneyin çünkü G41 Express eski sürüm OpenGL ve DirectX sürümleri desteklemekte. Artı 0 Eksi
mertelos dedi: Bilmiyorum Windows 7 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eski sürümleri deneyin çünkü G41 Express eski sürüm OpenGL ve DirectX sürümleri desteklemekte.
KS KS mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #40 Jobs dedi: Minecraft yeni sürümler desteği kesmiş olabilir eski sürüm denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma dalgınım fark etmedim. Zaten en fazla 1.16.5 açıyor Windows 7'de ama Windows 8'de oynaya basıyorum oyun açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Jobs dedi: Minecraft yeni sürümler desteği kesmiş olabilir eski sürüm denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma dalgınım fark etmedim. Zaten en fazla 1.16.5 açıyor Windows 7'de ama Windows 8'de oynaya basıyorum oyun açılmıyor.