halloweise
Kilopat
Intel Grafikleri Denetim Paneli'ne giriş yapmaya çalıştığımda bu ekran çıkıyor, 20-30 saniye durduktan sonra hiç bir hata vs. vermeden kapanıyor. Sürücülerim güncel, silip tekrar kurdum ancak sorun hala devam ediyor.
DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurulum yapar mısın?
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Lenovo bilgisayar kullanıyorsanız normal
1-Intel'in sitesinden sürücüyü indirin ve internet bağlantısını kesin (Windows Update üzerinden sürücü yüklemeyi geçici olarak durdurmak için)
2-Aygıt yöneticisi=>Görüntü Bağdaştırıcıları=>Intel UHD 620 sürücüsüne sağ tıklayıp cihazı kaldır deyin. Sürücü yazılımını kaldır kutusunu işaretleyip tamam deyin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve internete bağlanmadan Intel'in sitesinden indirmiş olduğunuz sürücüyü yükleyin.
DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurulum yapar mısın?
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Bu sorun bende de var Lenovo Ideapad 320 kullanıyorum ben de mi aynı şekilde yapmalıyım?
Benim dediğimi yapın siz. Windows Update güncel sürücüyü yüklemiyor.Bu sorun bende de var Lenovo Ideapad 320 kullanıyorum ben de mi aynı şekilde yapmalıyım?
Benim dediğimi yapın siz. Windows Update güncel sürücüyü yüklemiyor.
Kanka dediğini yaptım benimkisi Intel HD 2000 ama Windows 8.1 - 8 - 7 Windows'larda olabiliyor kanka bir çare bul ne olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.