Intel Grafik Kontrol Merkezi açılmıyor

patatestaze

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
500 GB SSD
Bilgisayarımı sıfırladım ve rengini ayarlamak için Intel'e girdim ama açılmadı. Açılır gibi oldu sonra kapandı. Intel driveri da en son sürümüne güncelledim ama açılmadı.

Merhaba,

Intel driver'ınızı Auto Detect Tool ile güncellemeyi dener misiniz? Bundan önce tüm Intel driverlarınızı kaldırdığınızdan emin olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kurmuş olduğunuz driver'da muhtemelen sorun var. Yanlış bir kurulum yaptınız ya da kaldırılamayan dosyalar ile çakışıyor.

Yukarıda belirtmiş olduğum tool ile Intel donanımlarınızın tespitini otomatik olarak sağlayabilir ve bu donanımlara özel driver'ların kurulumlarını yapabilirsiniz.

Kurmuş olduğunuz Driver'da muhtemelen sorun var. Yanlış bir kurulum yaptınız ya da kaldırılamayan dosyalar ile çakışıyor.

Yukarıda belirtmiş olduğum tool ile Intel donanımlarınızın tespitini otomatik olarak sağlayabilir ve bu donanımlara özel Driver'ların kurulumlarını yapabilirsiniz.

Yok hala olmadı. Ekran rengini konstransını ayarlayabileceğim program biliyor musun?

Yok hala olmadı. Ekran rengini konstransını ayarlayabileceğim program biliyor musun?

Dahili grafik arayüzünüzün yapabildiği bir şeyi farklı bir alternatif ile yapmak çok doğru gelmiyor bana ayrıca malesef bu konu hakkında herhangi bir program öneremeyeceğim.

Sizden ricam son olarak şu çözüm yolunu izlemeniz olacaktır.

1. Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamalar ve özellikler öğesini açın .
  2. Intel® Graphics Command Center uygulamasını bulun ve Gelişmiş seçenekler'i seçin .
  3. Sıfırla altında , Onar'ı tıklayın.

Daha sonra tekrar deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı