Çözüldü Intel grafik medya denetim paneli yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Driftçi sultan

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba, Windows 10 kullanıyorum ekran ayarı yapmam gerekiyor ama masa üstünde sag tıklayınca Intel grafik medya denetim paneli çıkmıyor.

DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Sürücünün düzgün yüklenmemesine bağlı bir hata olduğunu düşünüyorum. Hem NVİDİA hem de İNTEL sürücülerini kaldırıp temiz kurulumu bu rehbere göre yapmayı denedikten sonra paneli yeniden yüklemeyi dene bakalım.
"Ek olarak Nvidia olan cihazlarda DDU genellikle kullanmayın çünkü dediğim Clean install yöntemi ile temiz kurulum yapabiliyorsunuz."demiş ordaki arkadaş bende de Nvidia var ddu kullanmamalıyım galiba ?

Program üzerindeki temiz kurulumdan bahsediyor galiba. Sürüm yükseltsem de düşürsem de genel olarak DDU programını kullanıyorum. Herhangi bir zararını görmedim. Tabi karar yine sizin. İntel yeni sürücü sistemine geçti, bir sürü dert açtı başımıza. Sürücüyü kaldırıp kurduğun halde düzelmez ise benim verebileceğim pek tavsiye kalmıyor. :)

Program üzerindeki temiz kurulumdan bahsediyor galiba. Sürüm yükseltsem de düşürsem de genel olarak DDU programını kullanıyorum. Herhangi bir zararını görmedim. Tabi karar yine sizin. İntel yeni sürücü sistemine geçti, bir sürü dert açtı başımıza. Sürücüyü kaldırıp kurduğun halde düzelmez ise benim verebileceğim pek tavsiye kalmıyor. :)
Çok teşekkürler sonunda oldu.
Çözüm:DDU ile intel sürücülerini kaldırıp geri en son sürümü yükledim artık control paneli var :)

sürücüyü 3 kez kaldırıp yükledim DDU dediğiniz nedir onunla denemedim. varsa linkini atar mısın ?sorun hala devam ediyor bende.
ddu ile kaldırıp tekrar yükledim hiç bi değişiklik yok yine aynı günlerdir uğraşıyorum lütfen destek ! :(

Merhaba Bende O Sorunu Yaşadım Ve Arama Yerine Yazıp Buldum Bendeki Sorun Ben Doygunluk Yükseltmek İstiyorum Ama Doygunluğu En Yükseğe Çektiğim Halde Değişiklik Göremiyorum Bilginiz Varmı Bu Durum İle İlgili

Technopat Haberler

Geri
Yukarı