payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #1 Başlıktan da gördüğünüz üzere Intel grafik seçenekleri sağ tık yapınca görünmüyor. Bunu nasıl getirebilirim? Şu ana kadar driver vs. kurmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2023
Başlıktan da gördüğünüz üzere Intel grafik seçenekleri sağ tık yapınca görünmüyor. Bunu nasıl getirebilirim? Şu ana kadar driver vs. kurmadım.
Çözüm brkyozell 26 Mart 2023 payelm dedi: son bir sorum olacak sağ tık yaptıgımda uygulama gözükecek mi? Genişletmek için tıkla... Yani ben sağ tık yaptığımda göremiyorum açıkçası. Muhtemelen hayır. Kendisini Windows'un arama çubuğunda bulabilirsiniz.
payelm dedi: son bir sorum olacak sağ tık yaptıgımda uygulama gözükecek mi? Genişletmek için tıkla... Yani ben sağ tık yaptığımda göremiyorum açıkçası. Muhtemelen hayır. Kendisini Windows'un arama çubuğunda bulabilirsiniz.
ION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 1.013 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 26 Mart 2023 #2 Driver kurmadan göremezsin. Artı 0 Eksi
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 26 Mart 2023 #3 payelm dedi: Başlıktan da gördüğünüz üzere Intel grafik seçenekleri sağ tık yapınca görünmüyor. Bunu nasıl getirebilirim? Şu ana kadar driver vs. kurmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni uygulamalarında yok diye biliyorum. Ayarları yapmak için Microsoft Store'dan uygulamalarını kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
payelm dedi: Başlıktan da gördüğünüz üzere Intel grafik seçenekleri sağ tık yapınca görünmüyor. Bunu nasıl getirebilirim? Şu ana kadar driver vs. kurmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni uygulamalarında yok diye biliyorum. Ayarları yapmak için Microsoft Store'dan uygulamalarını kurabilirsiniz.
KS KS payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #4 brkyozell dedi: Hocam yeni uygulamalarında yok diye biliyorum. Ayarları yapmak için Microsoft Store'dan uygulamalarını kurabilirsiniz. Eki Görüntüle 1715033 Genişletmek için tıkla... buradan çözünürlük vs. ayarlayabiliyormuyum? ION dedi: Driver kurmadan göremezsin. Genişletmek için tıkla... aygıt yöneticisinden güncellesem olur mu? Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: Hocam yeni uygulamalarında yok diye biliyorum. Ayarları yapmak için Microsoft Store'dan uygulamalarını kurabilirsiniz. Eki Görüntüle 1715033 Genişletmek için tıkla... buradan çözünürlük vs. ayarlayabiliyormuyum? ION dedi: Driver kurmadan göremezsin. Genişletmek için tıkla... aygıt yöneticisinden güncellesem olur mu?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 26 Mart 2023 #5 payelm dedi: buradan çözünürlük vs. ayarlayabiliyormuyum? Genişletmek için tıkla... Elbette. Artı 0 Eksi
KS KS payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #6 brkyozell dedi: Elbette. Eki Görüntüle 1715040 Genişletmek için tıkla... son bir sorum olacak sağ tık yaptıgımda uygulama gözükecek mi? Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: Elbette. Eki Görüntüle 1715040 Genişletmek için tıkla... son bir sorum olacak sağ tık yaptıgımda uygulama gözükecek mi?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 26 Mart 2023 #7 payelm dedi: son bir sorum olacak sağ tık yaptıgımda uygulama gözükecek mi? Genişletmek için tıkla... Yani ben sağ tık yaptığımda göremiyorum açıkçası. Muhtemelen hayır. Kendisini Windows'un arama çubuğunda bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
payelm dedi: son bir sorum olacak sağ tık yaptıgımda uygulama gözükecek mi? Genişletmek için tıkla... Yani ben sağ tık yaptığımda göremiyorum açıkçası. Muhtemelen hayır. Kendisini Windows'un arama çubuğunda bulabilirsiniz.
KS KS payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #8 brkyozell dedi: Yani ben sağ tık yaptığımda göremiyorum açıkçası. Muhtemelen hayır. Kendisini Windows'un arama çubuğunda bulabilirsiniz. Eki Görüntüle 1715042 Genişletmek için tıkla... Gecenin bu saatinde benimle ilgilendiğin için teşekkür ederim gerçekten sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: Yani ben sağ tık yaptığımda göremiyorum açıkçası. Muhtemelen hayır. Kendisini Windows'un arama çubuğunda bulabilirsiniz. Eki Görüntüle 1715042 Genişletmek için tıkla... Gecenin bu saatinde benimle ilgilendiğin için teşekkür ederim gerçekten sorunu çözdüm.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 26 Mart 2023 #9 payelm dedi: Gecenin bu saatinde benimle ilgilendiğin için teşekkür ederim gerçekten sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Ne demek, uyku tutmuyor zaten. Rica ederim. Artı 0 Eksi
payelm dedi: Gecenin bu saatinde benimle ilgilendiğin için teşekkür ederim gerçekten sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Ne demek, uyku tutmuyor zaten. Rica ederim.