Yani ben sağ tık yaptığımda göremiyorum açıkçası. Muhtemelen hayır.son bir sorum olacak sağ tık yaptıgımda uygulama gözükecek mi?
Hocam yeni uygulamalarında yok diye biliyorum. Ayarları yapmak için Microsoft Store'dan uygulamalarını kurabilirsiniz.Başlıktan da gördüğünüz üzere Intel grafik seçenekleri sağ tık yapınca görünmüyor. Bunu nasıl getirebilirim? Şu ana kadar driver vs.
kurmadım.
buradan çözünürlük vs. ayarlayabiliyormuyum?Hocam yeni uygulamalarında yok diye biliyorum. Ayarları yapmak için Microsoft Store'dan uygulamalarını kurabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1715033
aygıt yöneticisinden güncellesem olur mu?Driver kurmadan göremezsin.
son bir sorum olacak sağ tık yaptıgımda uygulama gözükecek mi?
Yani ben sağ tık yaptığımda göremiyorum açıkçası. Muhtemelen hayır.son bir sorum olacak sağ tık yaptıgımda uygulama gözükecek mi?
Gecenin bu saatinde benimle ilgilendiğin için teşekkür ederim gerçekten sorunu çözdüm.Yani ben sağ tık yaptığımda göremiyorum açıkçası. Muhtemelen hayır.
Kendisini Windows'un arama çubuğunda bulabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1715042
Ne demek, uyku tutmuyor zaten. Rica ederim.Gecenin bu saatinde benimle ilgilendiğin için teşekkür ederim gerçekten sorunu çözdüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.