Intel Graphics Control Paneli Çalışmayı Durdurdu

BRKSGL12

Centipat
Ekran Alıntısı.PNG

Herkese merhaba, Intel Graphics Control panelini açmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son sürümde Microsoft Store'da yeni bir panel yüklenebiliyor, isterseniz bide onu deneyin.

Mağazadaki arama bölümüne "Intel" yazın bulursunuz yeni panelin uygulamasını.

Son düzenleme:
Intel son günlerde kendini bayağı kötü yerlere itmeye başladı. Sen en iyisi o Intel yerine Ryzen al kafan rahat olsun. Yoksa harbiden bu Intel senin başını fena ağrıtır. İşlemcileri hem sorunlu hem de çok pahalı. Hem fiyatı açısından hem de performansı açısından sana bazı işlemci önerilerim var.

Render&yayın&oyun yapacaksan Ryzen 7 2700X.
Sadece oyun (yüksek performans) Ryzen 5 3600
Yorumu beğenin bütün konulara yardım etmeye çalışıyorum.

Sen en iyisi o Intel yerine Ryzen al kafan rahat olsun.
Hocam, paneli açmakta sorun yaşayan birine yeni işlemci al diyorsunuz, farkındaysanız sistem toplama konusunda değiliz. Dediğinizin "sorunu yaşayan arkadaş yeni bilgisayar almayı düşünmediği" sürece mantıklı bir yönü yok.

Afedersiniz ama AMD Fanboy'u musunuz? 😁 Lütfen sadece sistem toplama konularında yapın bunu. Sanki aklınızdaki fikirleri boşaltıcak yer bulamayıp buraya bırakmışsınız.

@BRKSGL12 takma böyle yazılara, sırf driver paneli açılmadı diye bilgisayar değiştirmek tuhaf olur zaten. Dediğim gibi driverınız son sürüm ise Microsoft Store'dan yeni paneli indirerek deneyin.

Son düzenleme:
Hocam, paneli açmakta sorun yaşayan birine yeni işlemci al diyorsunuz. Dediğinizin "sorunu yaşayan arkadaş yeni bilgisayar almayı düşünmediği" sürece mantıklı bir yönü yok.

Afedersiniz ama AMD Fanboy'u musunuz? 😁 Lütfen sadece sistem toplama konularında yapın bunu. Sanki aklınızdaki fikirleri boşaltıcak yer bulamayıp buraya bırakmışsınız.

@BRKSGL12 takma böyle yazılara, sırf Driver paneli açılmadı diye bilgisayar değiştirmek tuhaf olur zaten. Dediğim gibi driverınız son sürüm ise Microsoft Store'dan yeni paneli indirerek deneyin.

Bende bu sorunları Intel'de yaşamıştım çünkü. Bu yüzden sinirliyim Intel markasına. Artık ryzenciyim kimse tutamaz. Intel hem pahalıya satıyor hem de böyle sorunlarla karşılıyor bizi. Böyle sorunları bir daha yaşamasın diye Ryzen al dedim. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim.

Rahatsızlık verdiysem özür dilerim.
Estağfurullah'da yani arkadaş paneli nasıl açabileceğini sormuş. Yeni işlemci alıcak gibi görünmüyor yani, sistem toplama videolarında yapmanız daha mantıklı olucaktır. Forumda toplamayı düşündükleri sistemleri yazan ve AMD bir işlemci ile Intel işlemci arasında kalanlar oluyordur sonuçta. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı