Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #1 Merhabalar, geçen gün arkadaşımın evine oyun oynamak için gittim, bilgisayarının özellikleri aşağıdaki gibi. Intel Graphics Family 8 GB RAM 2 GB VRAM 500GB HDD 2 işlemci çekirdeği Bu bilgisayar Fortnite'da düşükte 40 FPS alıyor, ben anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2019
Merhabalar, geçen gün arkadaşımın evine oyun oynamak için gittim, bilgisayarının özellikleri aşağıdaki gibi. Intel Graphics Family 8 GB RAM 2 GB VRAM 500GB HDD 2 işlemci çekirdeği Bu bilgisayar Fortnite'da düşükte 40 FPS alıyor, ben anlamadım.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 28 Kasım 2019 #2 Normal. Intel graphics family yazmışsınızda her işlemcinin verdiği performans farklı oluyor modelini yazsaydınız iyi olurdu. Bu arada neyi anlamadınız?
Normal. Intel graphics family yazmışsınızda her işlemcinin verdiği performans farklı oluyor modelini yazsaydınız iyi olurdu. Bu arada neyi anlamadınız?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 28 Kasım 2019 #3 40 FPS'mi alıyor
A Adım Yok Centipat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 311 28 Kasım 2019 #4 Charlie Dickkerson dedi: Merhabalar, geçen gün arkadaşımın evine oyun oynamak için gittim, bilgisayarının özellikleri aşağıdaki gibi. Intel Graphics Family 8 GB RAM 2 GB VRAM 500GB HDD 2 işlemci çekirdeği Bu bilgisayar Fortnite'da düşükte 40 FPS alıyor, ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... İyi alıyorsun
Charlie Dickkerson dedi: Merhabalar, geçen gün arkadaşımın evine oyun oynamak için gittim, bilgisayarının özellikleri aşağıdaki gibi. Intel Graphics Family 8 GB RAM 2 GB VRAM 500GB HDD 2 işlemci çekirdeği Bu bilgisayar Fortnite'da düşükte 40 FPS alıyor, ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... İyi alıyorsun
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 28 Kasım 2019 #5 Charlie Dickkerson dedi: Merhabalar, geçen gün arkadaşımın evine oyun oynamak için gittim, bilgisayarının özellikleri aşağıdaki gibi. Intel Graphics Family 8 GB RAM 2 GB VRAM 500GB HDD 2 işlemci çekirdeği Bu bilgisayar Fortnite'da düşükte 40 FPS alıyor, ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar zaten kötü ve bu FPS değerini vermesi de normal. Ben HD Graphics 4600 ile 25FPS alıyordum düşükte. İyi bile denebilir
Charlie Dickkerson dedi: Merhabalar, geçen gün arkadaşımın evine oyun oynamak için gittim, bilgisayarının özellikleri aşağıdaki gibi. Intel Graphics Family 8 GB RAM 2 GB VRAM 500GB HDD 2 işlemci çekirdeği Bu bilgisayar Fortnite'da düşükte 40 FPS alıyor, ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar zaten kötü ve bu FPS değerini vermesi de normal. Ben HD Graphics 4600 ile 25FPS alıyordum düşükte. İyi bile denebilir
A Adım Yok Centipat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 311 28 Kasım 2019 #6 Charlie Dickkerson dedi: Merhabalar, geçen gün arkadaşımın evine oyun oynamak için gittim, bilgisayarının özellikleri aşağıdaki gibi. Intel Graphics Family 8 GB RAM 2 GB VRAM 500GB HDD 2 işlemci çekirdeği Bu bilgisayar Fortnite'da düşükte 40 FPS alıyor, ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... İşlemci modeli ne?
Charlie Dickkerson dedi: Merhabalar, geçen gün arkadaşımın evine oyun oynamak için gittim, bilgisayarının özellikleri aşağıdaki gibi. Intel Graphics Family 8 GB RAM 2 GB VRAM 500GB HDD 2 işlemci çekirdeği Bu bilgisayar Fortnite'da düşükte 40 FPS alıyor, ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... İşlemci modeli ne?
DnD Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖGRENCİ 28 Kasım 2019 #8 İşlemcinin tam özelliklerini yazar mısın ya da ram kaç mhz ?
KS KS Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2019 #9 sistemin bütün bilgileri Dosya Ekleri bilgiler.txt 89,3 KB · Görüntüleme: 282 sistem bilgileri.txt 89,3 KB · Görüntüleme: 63
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 30 Kasım 2019 #10 Charlie Dickkerson dedi: Merhabalar, geçen gün arkadaşımın evine oyun oynamak için gittim, bilgisayarının özellikleri aşağıdaki gibi. Intel Graphics Family 8 GB RAM 2 GB VRAM 500GB HDD 2 işlemci çekirdeği Bu bilgisayar Fortnite'da düşükte 40 FPS alıyor, ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ee, sorun ne? İntel Graphics Family ile 120 FPS mi alsın
Charlie Dickkerson dedi: Merhabalar, geçen gün arkadaşımın evine oyun oynamak için gittim, bilgisayarının özellikleri aşağıdaki gibi. Intel Graphics Family 8 GB RAM 2 GB VRAM 500GB HDD 2 işlemci çekirdeği Bu bilgisayar Fortnite'da düşükte 40 FPS alıyor, ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ee, sorun ne? İntel Graphics Family ile 120 FPS mi alsın