Intel i7 ve i9 işlemcilerde h ve HX model farkı nedir? Hangisi daha iyidir? Ayrıca i7 ve i9 arasında hangisinin kaçıncı nesilini önerirsiniz?
HX daha iyidir. H modeli gündeliğe daha uygun, HX modeli ağır oyunlara daha uygun. Ama Intel önermiyorum, şu zamanlarda sorunlular.
Hocam masaüstü bir sistem alacaksanız almayın çünkü 13 ve 14. nesil 13700, 13900, 14700 ve 14900 serileri sorunlu. Ama i5 düşünüyorsanız tercih edebilirsiniz.Intel Ryzen'e göre daha iyi diyorlardı sorduklarim genelde hem daha popüler hem daha kullanışlı deniyordu genellikle yazılım ve tasarım için kullanacağım öneriniz nedir hocam.
Laptop alacağım hocamHocam masaüstü bir sistem alacaksanız almayın çünkü 13 ve 14. nesil 13700, 13900, 14700 ve 14900 serileri sorunlu. Ama i5 düşünüyorsanız tercih edebilirsiniz.
Ne gibi sorun?Hocam masaüstü bir sistem alacaksanız almayın çünkü 13 ve 14. nesil 13700, 13900, 14700 ve 14900 serileri sorunlu. Ama i5 düşünüyorsanız tercih edebilirsiniz.
Size burada teknik detay anlatamam ama genel olarak internette kullanıcıların çökme problemleriyle karşılaştığını okudum.H = Performans
HX = Yüksek Performans.
Bir nevi Pro ve Pro Max gibi düşünebilirsin.
Ne gibi sorun?
Ne gibi sorun olduğunu bilseydim bende de var mı diye söylerdim. 12700H kullanıyorum.Size burada teknik detay anlatamam ama genel olarak internette kullanıcıların çökme problemleriyle karşılaştığını okudum.
Kulaktan dolma bilgiyle olmaz ben İ7 13700HX kullanıyorum..çok da memnunum..Performanslı ve güçlü bir işlemciSize burada teknik detay anlatamam ama genel olarak internette kullanıcıların çökme problemleriyle karşılaştığını okudum.
Herkeste olmuyor zaten. Sadece büyük bir çoğunlukta var bu sorun.Kulaktan dolma bilgiyle olmaz ben İ7 13700HX kullanıyorum..çok da memnunum..Performanslı ve güçlü bir işlemci
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.