Intel H55M High Definition Audio aygıtı ünlem işareti

Annie Leonhart

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yeni bilgisayar aldım ve aygıt yöneticisinden baktığımda High Definition Audio aygıtı üzerinde ünlem işareti mevcut ne yapsam çözemedim. Bunun yüzünden mikrofon ve kulaklığı takınca birini algılıyor. Öbürünü algılamıyor, yardım eder misiniz? Anakart. Intel H55m.

Son düzenleme:

Merhaba, attığınız linki indirdiğimde dediğiniz dosyalar yok. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
WinRAR'dan klasöre ayıkladım, yalnız dediğiniz dosya yok. Başka bir dosya var mıdır? Lütfen bu sorunu çözelim.
Tamamdır, benim hatam. Yanlış ekran görüntüsünü atmışım ve haliyle yanlış yazmışım.

Videodaki 2. adımı yaparken, 2:35'de, aşağıda "Dosya adı: xxx.inf" yazacak. (xxx örnek olsun diye)
Arşivin içeriside o isimle bulunan inf dosyasını bulup yüklemeniz gerekli.

Önemli değil Ben şimdi hangi dosyayı bulup yükleyeceğim onu anlamadım. Klasörde hangi inf dosyasını bulacağımı anlamadım. Tam ad ya da ekran görüntüsü atma şansınız mevcut mudur? @AJFA

Bu adımda, kırmızı ile işaretlediğim yerde ne yazıyorsa aynısını arşivden çıkardığınız klasörde bulmanız gerekiyor. Klasöre girince işaretli yerde isim çıkmadıysa alt klasörleri de gezinin. Uygun bir inf bulduğunda kırmızı yerde bir isim belirecek, sizin de onu seçmeniz gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…