Intel H55M High Definition Audio aygıtı ünlem işareti

Annie Leonhart

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yeni bilgisayar aldım ve aygıt yöneticisinden baktığımda High Definition Audio aygıtı üzerinde ünlem işareti mevcut ne yapsam çözemedim. Bunun yüzünden mikrofon ve kulaklığı takınca birini algılıyor. Öbürünü algılamıyor, yardım eder misiniz? Anakart. Intel H55m.

1621422362483.png

Delete ile BIOS'a girip F9'a bastım onay için evet hayır sordu evet dedim kaydettim. Çıktım ve evet hâlâ ünlem gözüküyor.
1. Turbox almakla hata yapmışsınız. Bunu söylemeden edemem.
2. BIOS'u sıfırladıktan sonra da bu hata varsa donanımsal bir sıkıntı olabilir ilgili aygıtta.
3. Mümkünse sıfır Windows kurulumu yapmanızı öneriyorum.

Son düzenleme:
1. Turbox almakla hata yapmışsınız. Bunu söylemeden edemem.
2. BIOS'u sıfırladıktan sonra da bu hata varsa donanımsal bir sıkıntı olabilir ilgili aygıtta.
3. mümkünse sıfır Windows kurulumu yapmanızı öneriyorum.

Merhaba ufak bir işim vardı ondan geç cevap verdim. Nen dün 0 kurulum yaptım yalnız yine olmamıştı.
@AJFA peki bu yüzden mi ön panelde bulunan mikrofon ve kulaklık girişlerinde mikrofonu takıyorum algılıyor ama mikrofonun yanına kulaklık takınca mikrofon gidiyor, arada gelip gidiyor oluyor ondan sonra?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ufak bir işim vardı ondan geç cevap verdim. Nen dün 0 kurulum yaptım yalnız yine olmamıştı.
@AJFA peki bu yüzden mi ön panelde bulunan mikrofon ve kulaklık girişlerinde mikrofonu takıyorum algılıyor ama mikrofonun yanına kulaklık takınca mikrofon gidiyor, arada gelip gidiyor oluyor ondan sonra?
Arka jak girişlerini deneyin derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı