Intel H55M High Definition Audio aygıtı ünlem işareti

Annie Leonhart

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yeni bilgisayar aldım ve aygıt yöneticisinden baktığımda High Definition Audio aygıtı üzerinde ünlem işareti mevcut ne yapsam çözemedim. Bunun yüzünden mikrofon ve kulaklığı takınca birini algılıyor. Öbürünü algılamıyor, yardım eder misiniz? Anakart. Intel H55m.

1621422362483.png

Bu adımda, kırmızı ile işaretlediğim yerde ne yazıyorsa aynısını arşivden çıkardığınız klasörde bulmanız gerekiyor. Klasöre girince işaretli yerde isim çıkmadıysa alt klasörleri de gezinin. Uygun bir inf bulduğunda kırmızı yerde bir isim belirecek, sizin de onu seçmeniz gerekecek.

Eki Görüntüle 1031056

Yukarıda belirttiğiniz linkteki dosya içinde böyle bir şey yok yalnız. Her şeyi baştan adım adım yazma şansınız var mı? Ben yukarıdaki linkteki dosyayı WinRAR olarak indirdim ve klasöre çıkardım.

Yukarıda belirttiğiniz linkteki dosya içinde böyle bir şey yok yalnız her şeyi baştan adım adım yazma şansınız var mı ben yukarıdaki linkteki dosyayı WinRAR olarak indirdim.
O ismi örnek olsun diye söylüyorum zaten.

1. Arşivi klasöre çıkartın.
2. Videoda bulunan, belirttiğim yöntemle kuruluma başlayın.
3. En son SS attığım ekranda arşiv klasöründe gezinirken sistem uygun bir "inf" dosyası bulduğunda kırmızı yerde isim belirecek. O isme sahip inf dosyasını seçip kurulum yapacaksınız.

Yine olmazsa TeamViewer üzerinden halletmeye çalışabiliriz.

O ismi örnek olsun diye söylüyorum zaten.

1. arşivi klasöre çıkartın.
2. videoda bulunan, belirttiğim yöntemle kuruluma başlayın.
3. en son SS attığım ekranda arşiv klasöründe gezinirken sistem uygun bir "inf" dosyası bulduğunda kırmızı yerde isim belirecek. O isme sahip inf dosyasını seçip kurulum yapacaksınız.

Yine olmazsa TeamViewer üzerinden halletmeye çalışabiliriz.

Vallahi hiç anlamadım :D halletme şansınız varsa çok memnun olurum.

TeamViewer'ı indirip sisteme kurun ve programı açınca ana ekranda bulunan ID ve şifreyi bana buradan iletin.

@Annie Leonhart Sizde sürücü kurulu aslında ama kod 10 hatasından dolayı ünlem gösteriyor. Üstüne yenisini kurarken mavi ekran almamızın sebebi bu sanırım. Kod 10 ile ilgili çözümlere bir bakayım, bulduğumda buraya da yazarım. (y)

Son düzenleme:
@Annie Leonhart sizde sürücü kurulu aslında ama kod 10 hatasından dolayı ünlem gösteriyor. Üstüne yenisini kurarken mavi ekran almamızın sebebi bu sanırım. Kod 10 ile ilgili çözümlere bir bakayım, bulduğumda buraya da yazarım. (y)

Neden veriyor peki bu kod 10 hatasını? Bilgisayar yeni daha, dün geldi.

Geçenlerde de birisi konu açmıştı. Eğer o konuyu bulabilirsem oradaki çözümü de deneyeceğim.
Tekrar şifre verebilir misiniz?

Düzenleme: Spoiler'lar denendi ve sonuç alınamadı.

Son düzenleme:
Geçenlerde de birisi konu açmıştı. Eğer o konuyu bulabilirsem oradaki çözümü de deneyeceğim.
Tekrar şifre verebilir misiniz?

düzenleme: Spoiler'lar denendi ve sonuç alınamadı.

Dediğiniz BIOS ayarlarını sıfırladım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı