Merhabalar, yeni bilgisayar aldım ve aygıt yöneticisinden baktığımda High Definition Audio aygıtı üzerinde ünlem işareti mevcut ne yapsam çözemedim. Bunun yüzünden mikrofon ve kulaklığı takınca birini algılıyor. Öbürünü algılamıyor, yardım eder misiniz? Anakart. Intel H55m.
Bu adımda, kırmızı ile işaretlediğim yerde ne yazıyorsa aynısını arşivden çıkardığınız klasörde bulmanız gerekiyor. Klasöre girince işaretli yerde isim çıkmadıysa alt klasörleri de gezinin. Uygun bir inf bulduğunda kırmızı yerde bir isim belirecek, sizin de onu seçmeniz gerekecek.
Yukarıda belirttiğiniz linkteki dosya içinde böyle bir şey yok yalnız. Her şeyi baştan adım adım yazma şansınız var mı? Ben yukarıdaki linkteki dosyayı WinRAR olarak indirdim ve klasöre çıkardım.
Yukarıda belirttiğiniz linkteki dosya içinde böyle bir şey yok yalnız her şeyi baştan adım adım yazma şansınız var mı ben yukarıdaki linkteki dosyayı WinRAR olarak indirdim.
1. Arşivi klasöre çıkartın.
2. Videoda bulunan, belirttiğim yöntemle kuruluma başlayın.
3. En son SS attığım ekranda arşiv klasöründe gezinirken sistem uygun bir "inf" dosyası bulduğunda kırmızı yerde isim belirecek. O isme sahip inf dosyasını seçip kurulum yapacaksınız.
Yine olmazsa TeamViewer üzerinden halletmeye çalışabiliriz.
1. arşivi klasöre çıkartın.
2. videoda bulunan, belirttiğim yöntemle kuruluma başlayın.
3. en son SS attığım ekranda arşiv klasöründe gezinirken sistem uygun bir "inf" dosyası bulduğunda kırmızı yerde isim belirecek. O isme sahip inf dosyasını seçip kurulum yapacaksınız.
Yine olmazsa TeamViewer üzerinden halletmeye çalışabiliriz.
@Annie Leonhart Sizde sürücü kurulu aslında ama kod 10 hatasından dolayı ünlem gösteriyor. Üstüne yenisini kurarken mavi ekran almamızın sebebi bu sanırım. Kod 10 ile ilgili çözümlere bir bakayım, bulduğumda buraya da yazarım.
@Annie Leonhart sizde sürücü kurulu aslında ama kod 10 hatasından dolayı ünlem gösteriyor. Üstüne yenisini kurarken mavi ekran almamızın sebebi bu sanırım. Kod 10 ile ilgili çözümlere bir bakayım, bulduğumda buraya da yazarım.
If you encounter the High Definition Audio Device cannot start issue, don't fret. Here are several effective methods you can try to get rid of it. Read on to try them one by one.
Bilgisayarımı windows 10 a geçirdiğimden bu yana ses perfonmansında yaklaşık %70 azalma oldu müzik açtığımda son ses beni rahatsız ederken şuan pc den hiç ses çıkmaz hale geldi internette
Motherboard: MSI B360M Gaming Plus OS: Windows 10 Pro List of things I've done: Downloaded audio drivers from MSI website Updated my BIOS Uninstalled and Reinstalled the High Definition Audio
answers.microsoft.com
Düzenleme: Spoiler'lar denendi ve sonuç alınamadı.
If you encounter the High Definition Audio Device cannot start issue, don't fret. Here are several effective methods you can try to get rid of it. Read on to try them one by one.
Bilgisayarımı windows 10 a geçirdiğimden bu yana ses perfonmansında yaklaşık %70 azalma oldu müzik açtığımda son ses beni rahatsız ederken şuan pc den hiç ses çıkmaz hale geldi internette
Motherboard: MSI B360M Gaming Plus OS: Windows 10 Pro List of things I've done: Downloaded audio drivers from MSI website Updated my BIOS Uninstalled and Reinstalled the High Definition Audio
answers.microsoft.com
düzenleme: Spoiler'lar denendi ve sonuç alınamadı.