Intel H61 Boot ekranına girilmiyor

bacoen

Hectopat
Daha fazla  
Dual Boot Pop!_OS kurmak için USB hazırladım. BIOS ekranına girebiliyorum ama Boot ekranına bir türlü giremiyorum, ne yapmalıyım? Anakartım Intel H61.

@bacoen

Boot menüsüne giremiyorsak madem, BIOS üzerinden hallederiz biz de. BIOS'a tuşsuz girmenin yolu var neyse ki :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS'a girebiliyorum, ama Dual Boot için ne yapacağımı bilmiyorum.

@bacoen

Dual Boot için benim de çok fikrim yok, ancak kurulum yapabilmek için USB belleği Boot için BIOS'tan seçili olarak al. O şekilde kurulum yaparsın. Ancak hangi diske nasıl kurulum yapılır vs o kadarı bende yok. Onun için ayrı bir konu açman gerekebilir.

Deniyorum.
@bacoen

Dual Boot için benim de çok fikrim yok, ancak kurulum yapabilmek için USB belleği Boot için BIOS'tan seçili olarak al. O şekilde kurulum yaparsın. Ancak hangi diske nasıl kurulum yapılır vs o kadarı bende yok. Onun için ayrı bir konu açman gerekebilir.
BIOS USB'yi görmüyor.

@bacoen

Hocam benimki Intel H61 BIOS'a bir türlü giremedim hangi tuşları denemem gerek ve nasıl şekilde denemem gerek tam olarak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı