Intel H61 çipset sürücüsü güncelleme

407204

Centipat
Anakartım Intel H61, mavi ekran alıyorum. Minidump dosyalarını analiz eden arkadaşlara göre chipset sürücüm güncel değilmiş. 2-3 defa indirip güncellemeye çalıştım, normal olarak çalıştıgında sorun olmuyor ama çalıştırda -overall yazdıgım zaman imzasını dogrulamıyor deyip devam ede bassam, iptal de desem tekrar karşıma çıkıyor.
Nerede yanlış yapıyor olabilirim, link verebilecek olan var mı?
@Gökkayahan buna da bir baksan ? :)

Biraz açıklarsan sevinirim yani yok mu? Çeviriyi okudum, linçleme. Sadece anlamadım.
Benim hatam, kusura bakmayın. Evet, Eylül 2019'dan sonra sürücü indirmeleri Intel'in resmi sitesinden yapılamayacak yazıyor.

Çeviriyi yazmayı unutmuşum. (y)

Benim hatam, kusura bakmayın. Evet, Eylül 2019'dan sonra sürücü indirmeleri Intel'in resmi sitesinden yapılamayacak yazıyor.

İlk önce bu kadar seviyeli ve saygılı konuşma tarzınız için teşekkür ederim, ikinci olarak araya başka bir program koymak istemiyorum, güvenebilecegim yarı resmi :) bir site var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı