Intel HD 4000 sistemde PUBG Mobile kasıyor

Münyr

Hectopat
Katılım
4 Haziran 2018
Mesajlar
748
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci.
Selamlar GameLoop'tan oyuna girince çok kasıyor. Kasmadan PUBG Mobile oynamamın bir yolu var mı acaba?
 
Eğer ki oyunu rahat oynatan bir telefonunuz var ise TC Games emülatör aracılığıyla oyunu telefonda çalıştırıp bilgisayara yansıtıp kontrol edebilirsiniz. Ama oyun telefonda çalışacağından dolayı emülatör algılamıyor ve telefondan oynayanlar ile eşleşiyorsunuz. Bu da bir adaletsizlik sayılabilir.
 
Eğer ki oyunu rahat oynatan bir telefonunuz var ise T.C. Games emülatör aracılığıyla oyunu telefonda çalıştırıp bilgisayara yansıtıp kontrol edebilirsiniz. Ama oyun telefonda çalışacağından dolayı emülatör algılamıyor ve telefondan oynayanlar ile eşleşiyorsunuz. Bu da bir adaletsizlik sayılabilir.

Dediğin şeyi tam olarak nasıl yapabilirim? Açıklayabilir misin?
 
Dediğin şeyi tam olarak nasıl yapabilirim? Açıklayabilir misin?

T.C. Games'i bilgisayarına ve telefonuna indir. Telefonundan geliştirici seçeneklerine girip USB hata ayıklama - Xiaomi kullanıyorsan USB hata ayıklama (gelişmiş) - USB üzerinden yükle seçeneklerini aç. USB kablosu ile telefonunu bilgisayara bağla. (USB 3.0 veya 4.0 girişlerine takarsan gecikme en aza iner.) Bilgisayardan programa girdikten sonra telefon ile eşleştirip telefondan programa istediği izinleri verdikten sonra oynayabiliyorsun. Eskiden kullanmıştım. Aklımda kaldığı kadar anlattım buraya tıklayıp video izleyerek daha rahat yapabilirsin.
 

Geri
Yukarı