Intel HD grafik 500 driver yüklenmiyor

metehan312123

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, dün kendi bilgisayarıma format atmaya karar verdım. Normalde Windows 10 olan bilgisayara Win8.1 kurdum memnunum fakat sıkıntı su kı ekran kartımı görmüyor. Format atarken normal fşstan değil o kendı setup kısmından attım yanı direkt ben format ekranına attan yerden. Neyse kurdum kurdum CS 1.6 açınca 4 5 FPS. Bir ekran kartı drivırını yukleyemedım daha sonra bakım ekran kartı yerıne dedım ve ekran kartı yok driverları yukleyemıyorum. Intel'e Celeron N3350 işlemcim var ne yapabılırım? Tekrar Windows 10 format mı atayım ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, dün kendi bilgisayarıma format atmaya karar verdım. Normalde Windows 10 olan bilgisayara Win8.1 kurdum memnunum fakat sıkıntı su kı ekran kartımı görmüyor. Format atarken normal fşstan değil o kendı setup kısmından attım yanı direkt ben format ekranına attan yerden. Neyse kurdum kurdum CS 1.6 açınca 4 5 FPS. Bir ekran kartı drivırını yukleyemedım daha sonra bakım ekran kartı yerıne dedım ve ekran kartı yok driverları yukleyemıyorum. Intel'e Celeron N3350 işlemcim var ne yapabılırım? Tekrar Windows 10 format mı atayım ne yapayım?

Donanım kimliklerini verir misin?

Yanlış briver vb. şeyler kuruyor genelde.

Forumdan bir hafta gittik hemen DPS ve Boostercılar gelmiş.
Arkadaşım sistem bozuyor.
Evet denedim!
Denedim ne demek ya sende olmadıysa başkasında oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı