Intel HD Graphics 3000 Performans Sorunu

Güncelledim oyundaki görüntüler daha kötü oldu hepsini High yapsam bile kötü gözüküyor. Şimdi nasıl geri alıcam. Sistem geri yükleme yaptım işe yaramadı.

Size güvendim güncelledim bari yardım edin. Nasıl eski haline geri getireceğim.
Hiçbir oyun açılamaz oldu. Çok fena kasıyor görüntü kararıyor vs vs.

Aygıt yöneticisinden nVidia ve Intel'in sürücü sürümlerine bakıp buraya yazar mısın?

GT 540M'den çok iyi bir performans beklemek bence iyi bir düşünce değil. Farkında isen soldan 2. rakam 4. Orta seviyenin bir altındaki bir kart. Ancak yinede ekran kartını güncelle. Söylediğim gibi çok iyi bir performans beklemen doğru olmaz :)

Bu yorumu neye dayanarak yazıdığını bilmiyorum açıkçası :) GT540m kullanan bilir. Açıkçası Battfield 3 High'da oynuyorum.

Arkadaşa gelirsek BIOS + Intel HD 3000 + Ekran kartı Driver güncelle bakalım...

Arkadaşlar bi bırakın şu 540M ile oyunu High ayarlarda oynuyorum geyiğini. Yemin ederim bıktım artık bunları anlatmaktan. Notebookcheck testi yalan mı söylüyor?

f5c42e0dc2.jpg

Battlefield 3
low: 35 36.5 ~ 36 fps
med.: 23 23.7 ~ 23 fps
high: 17.6 18 ~ 18 fps

Ya siz oyunu 640 x 480 çözünürlükte oynuyorsunuz ya da High dediğiniz ayarlarda bir sorun var. Yeter artık 540M'i savunmayı bir bırakın.

Hoş ben de şaşırıyordum ilk başta ''ya bende de aynı kart var neden oynayamıyorum'' diye. Arkadaşlar BF3 veya yeni oyunları High oynayamazsınız GT540M ile. Bende de GT540M var. Most Wanted 2 Medium ayarlarda sadece 20 FPS alıyor. Gerisini siz düşünün. GTA 4'ü kurdum, sonra sildim. Low ayarlarda 15 FPS alıyordum tüm pack'leri yapmama rağmen. Açıkçası fena bir kart değil ama yüksek performans beklemek cehalet olur.

Sakinlik :D :D Hocam yalanmı söyliyeceğim Battfield, Most wanted Higt Medium arası oynuyorum...
Edit : Video çekebileceğim Program önerim hep beraber izliyelim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı