Intel HD Graphics 3000 Uyumsuzluğu

MelihTMF

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarı Windows 10 a geçirdim ancak Intel HD Graphics 3000 driverini yükledim intelin sitesinden ve bilgisayar siyah ekrana girdi yükleyince çıkarmak için uyku moduna almam gerekiyor her yeniden başlattığımda nasıl çözebilirim Windows 8.1 ve Windows 7 de düzgün çalışıyordu 10'da sıkıntı çıkarıyor denediğim yöntemler:
-DDU ile driveri kaldırıp yüklemek
-Modlu driver yüklemek
-Update sürücüsünü yüklemek
hiçbiri sorunumu çözemedi yardımlarınızı bekliyorum.

BIOS sürümüm en günceli. Özellikler de böyle.
Modlu driver derken
Modlu driver ? Sistem bilgilerini belirt. Windows 10'a temiz kurulum ile mi geçtin ve BIOS sürümün nedir ?
Modlu driver dediğim Intel'in resmi sitesinde Windows 10 driveri yok HD 3000 için 8 ve 7 için var sadece mod yapanlar olmuş araştırdım biraz 10 destekli diye kurdum modlu driver de aynı orjinal driver de aynı farkı yok ikisinde de oturum açma ekranı gelmeden siyah ekrana giriyor uyku moduna alıp çıkınca düzeliyor ama can sıkıcı bunun olması bir çözüm bulamadım sabahtan beri. Birde driveri yükledim parlaklık düştü en yüksek bile çok karanlık oluyor ekran.Temiz kurulum son çıkan 1903 sürümü.
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı2.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski cihazım HD 3000 sorunsuz kullanıyordum. Windows 10 kendisi yükleyince de aynı sorunu mu yaşıyorsunuz? Eğer aynı sorunu yaşıyorsanız 1803 sürümü kurup deneyin. En azından eski bilgisayarımda en son 1803 sürümünde sorunsuz kullanıyordum.

Son düzenleme:
Donanımsal felan bir sıkıntı yok yazdığımı okursanız Windows 7 ve 8.1 de sorunsuz çalışıyor sistem Windows 10 da sıkıntı var donanımsal felan olamaz.

merhaba bende hd graphic 3000 kullanıyorum.
windows 10 pro sistemime otomatik güncelleştirme ile bana güncel driver geldi.
19.05.2016 tarihli bir güncelleştirme gelmesi gerekli otomatik güncelleştirme deneyiniz.
manuel indirme sunmuyor.

merhaba bende hd graphic 3000 kullanıyorum.
windows 10 pro sistemime otomatik güncelleştirme ile bana güncel driver geldi.
19.05.2016 tarihli bir güncelleştirme gelmesi gerekli otomatik güncelleştirme deneyiniz.
manuel indirme sunmuyor.
Zaten update den gelen sürüme sahibim ancak bilgisayar açıldığı zaman siyah ekrana düşüyor hiç gelmiyor ne yaptıysam gelmiyor ancak uykuya alıp çıkarınca oluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı