funlu
Kilopat
Şu ID ile dene:
0x19160000
Makina açılmıyor hocam bunu yazınca
Şu ID ile dene:
0x19160000
İndir config plist zipconfig dosyanı zip yapıp paylaş.
Hocam işaretliyip kaydediyorum. Fakat tekrar deaktif oluyor işaretInject EDID işaretleyip dene.
Evet hocam kopyalıyorum.. Inject EDID seçip kaydediyorum. Ama tekrar açtığımda seçim kalkmış oluyor.Kaydettiğin Config dosyasını tekrar EFI içine kopyalıyor musun?
Demek ki bir şeyleri atlıyorsun. Kaydetmemesi söz konusu değil. Değişiklik yaptıktan sonra farklı kaydet ile config dosyasını kaydetmek istediğin yeri belirleyip kaydettikten sonra bu dosyayı tekrar açıp değişiklikleri kontrol edin. Konfirme ettikten sonra dosyayı /EFI / CLOVER içine kopyala.Evet hocam kopyalıyorum.. Inject EDID seçip kaydediyorum. Ama tekrar açtığımda seçim kalkmış oluyor.
Hocam çalışıyor sanırım tek sıkıntı ekranın sol üst köşesinde bi titreme oluyor sürekli. LOL bile oynadım sıkıntı çıkmadı. Bu şekilde idare edeceğim sanırımDemek ki bir şeyleri atlıyorsun. Kaydetmemesi söz konusu değil. Değişiklik yaptıktan sonra farklı kaydet ile config dosyasını kaydetmek istediğin yeri belirleyip kaydettikten sonra bu dosyayı tekrar açıp değişiklikleri kontrol edin. Konfirme ettikten sonra dosyayı /EFI / CLOVER içine kopyala.
NVIDIA Maxwell tabanlı bir grafik kartı bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.