Çözüldü Intel HD Graphics 530 tanıtamama Sorunu

• Konuyu başlatan funlu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 3.170
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaydettiğin Config dosyasını tekrar EFI içine kopyalıyor musun?
Evet hocam kopyalıyorum.. Inject EDID seçip kaydediyorum. Ama tekrar açtığımda seçim kalkmış oluyor.

Hocam bana sorun çıkarmayacak directx 12 destekli bi ekran kartı önerebilir misin peki?

Evet hocam kopyalıyorum.. Inject EDID seçip kaydediyorum. Ama tekrar açtığımda seçim kalkmış oluyor.
Demek ki bir şeyleri atlıyorsun. Kaydetmemesi söz konusu değil. Değişiklik yaptıktan sonra farklı kaydet ile config dosyasını kaydetmek istediğin yeri belirleyip kaydettikten sonra bu dosyayı tekrar açıp değişiklikleri kontrol edin. Konfirme ettikten sonra dosyayı /EFI / CLOVER içine kopyala.
NVIDIA Maxwell tabanlı bir grafik kartı bakabilirsin.

Demek ki bir şeyleri atlıyorsun. Kaydetmemesi söz konusu değil. Değişiklik yaptıktan sonra farklı kaydet ile config dosyasını kaydetmek istediğin yeri belirleyip kaydettikten sonra bu dosyayı tekrar açıp değişiklikleri kontrol edin. Konfirme ettikten sonra dosyayı /EFI / CLOVER içine kopyala.
NVIDIA Maxwell tabanlı bir grafik kartı bakabilirsin.
Hocam çalışıyor sanırım tek sıkıntı ekranın sol üst köşesinde bi titreme oluyor sürekli. LOL bile oynadım sıkıntı çıkmadı. Bu şekilde idare edeceğim sanırım :) İlgin ve yardımların için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2016-11-02 17.53.27.png
    Ekran Resmi 2016-11-02 17.53.27.png
    61,6 KB · Görüntüleme: 101
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı