Intel HD Graphics devre dışı bırakınca görüntü gelmiyor

Pampar3535

Femtopat
Katılım
6 Ekim 2020
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İki adet ekran kartım var (Intel HD Graphics ve NVIDIA GeForce GT 730). Oyun oynarken NVIDIA devreye girmediği için Intel'i devre dışı bıraktım, görüntü gitti. Bilgisayar, monitörü algılamıyor sanki. Sabahtan beri her yerde çözüm aradım ama bulamadım, format atmak istemiyorum. Yarın kardeşimin Online dersi var.
 
Bilgisayarınızı Güvenli Mod'da çalıştırın ve ardından Intel HD Graphics sürücüsünü yeniden aktifleştirin. Oyun oynayacağınız zaman da NVIDIA Denetim Masası'ndaki 'Otomatik Seç' kısmını 'Yüksek Performanslı NVIDIA İşlemci' yapın ve oyun oynamayacağınız zaman o kısım 'Otomatik Seç' olarak ayarlı olsun.

Bahsettiğim kısım:
resim_2020-10-06_154104.png


Oyuna girmeden önce otomatik seç yazan kısımı 'NVIDIA' yapın oyundan çıktıktan sonra yeniden 'Otomatik Seç' yapın bu sayede oyunu sadece NVIDIA ekran kartı ile oynayabileceksiniz.
 
Monitorün kablosunu kontrol eder misiniz? Normalde monitore görüntü gelir ama Windows açılmazdı. BIOS'a girebiliyor musunuz? F2-F12-DEL-ESC gibi tuşlarla?
Monitöre hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Kabloyu çıkarıp taktım, gücü kestim. Hiçbir işe yaramadı.
Acaba kabloyu ekran kartı yerine Anakart'a takmış olabilir misin bu yüzden devre dışı bıraktığında ekran gelmiyor olabilir.
Ekran kartı girişine taktım, açıldı. Gerçekten çok teşekkür ederim, hayatımı kurtardın.
 

Geri
Yukarı