Çözüldü Intel HD Graphics kod 45 hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alvinemino

Centipat
Daha fazla  
RAM
samsung ddr3 1333mhz 4gb
Ekran kartı
İntel hd graphics
Anakart
Casper lga 1150
İşlemci
Intel i5 4.nesil
Merhaba, ben bilgisayarıma yeni ișlemci taktım taktıktan sonra Intel HD Graphics ekran kartım görünmemeye basladi. Aygıt yoneticisinde gizli gözüküyor ve ozelliklere tikadigimda kod 45 aygıt takılı değil hatasını veriyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kod 43 hatası donanımsal arıza olduğunu belirtir. Şu an sorunsuz kullanıyorsan hiç kurcalama.

Deneyeyim bir ama sen var ya adamsın eyvallah.

Kral ben sorunu çözdüm, şimdi bu Intel işlemcilerin kendi grafik kartları varmış ben onu kullanıyormuşum. Ben işlemci değişince bu işlemcinin grafik kartını kullanmam gerek ama drıverı kurulmuyor. "bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor" böyle bir hata veriyor.
Bu oldu.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı5.PNG
    Ekran Alıntısı5.PNG
    2,6 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran Alıntısı6.PNG
    Ekran Alıntısı6.PNG
    12,2 KB · Görüntüleme: 26
Kod 43 hatası donanımsal arıza olduğunu belirtir. Şu an sorunsuz kullanıyorsan hiç kurcalama.

Deneyeyim bir ama sen var ya adamsın eyvallah.

Kral ben sorunu çözdüm, şimdi bu Intel işlemcilerin kendi grafik kartları varmış ben onu kullanıyormuşum. Ben işlemci değişince bu işlemcinin grafik kartını kullanmam gerek ama drıverı kurulmuyor. "bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor" böyle bir hata veriyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı