Intel HD Graphics Sürücüsünü Kaldırmak Mantıklı Mıdır?

Kvothe

Hectopat
Katılım
29 Mart 2014
Mesajlar
156
Nasıl olsa dizüstüyü sürekli fişte kullanıyorum. Intel Graphics'i kaldırıp sadece ekran kartını kullansam sıkıntı yaratır mı bana?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Enerji verimliliği ve ısının daha az olması için dahili Intel grafik çipinin sürücüsünü silmemelisin. Zaten kullandığın işletim sistemi otomatik olarak silinen sürücüyü yükler.
 
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama bir sorum olacak bende aygıt yönetisinde iki tane intel hd graphics driverı var. Yani şöyle ki sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara diyorum biri 2015 biri 2017 driverı çıkıyor ben 2015 yılındakini kaldırmak istiyorum her seferinde 2-3 kapatıp açtıktan sonra kendi kendine o kuruluyor ve bilgisayarım inanılmaz yavaş açılıyor onu yüzünden nasıl silebilirim yardım edebilir misiniz ?
 
Ne çözülmedi? Konu sizin değil, size yazılmayan şeyi niye deniyorsunuz?
İki yıl önce arkadaş 4 yıllık konuya mesaj yazmış. Siz de o mesajdan iki saat sonra "DDU rehberi anlatımı uygulayıp güncel sürücülerinizi kurabilirsiniz." demişsiniz. Nasıl o arkadaşa yazılmamış bir şey oluyor? 4 yıllık konuya yeni bir mesaj yazmak 4 sene sonra mı aklınıza geldi o zaman?
 

Geri
Yukarı