Intel HD Graphics VRAM arttırma işe yarar mı?

cgkfteman

Decapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir video gördüm bu videodaki gibi yaparsam işime yarar mı? Oynamak istediğim çoğu oyun 2012-2013 öncesi bu yüzden GHz ve RAM gereksinimlerini karşılayabiliyorum ama VRAM'i çoğu oyunda karşılayamıyorum.
İşlemcim Intel i5 6.nesil 3.0GHz
RAM'im 8 GB.
VRAM'im 128 MB.
Toplam kullanılabilir grafik belleğim 4164MB.
Paylaşılan sistem belleğim 4036 MB.

Son düzenleme:
İşe yaramaz. HD Graphics'in en büyük sıkıntısı bellek bant genişliği. 720P'de oyunları oynamak bellek bant genişliğini rahatlatacağından daha fazla performans alırsınız. Çift kanal bellekle daha fazla performans alınabilir.

Benim sıkıntım daha fazla performans almaktan ziyade açamadığım oyunları açmak. Ama yine de denerim sağ olun.

Benim sıkıntım daha fazla performans almaktan ziyade açamadığım oyunları açmak. Ama yine de denerim sağ olun.
Çok fazla yapabileceğiniz bir şey yok. Para harcamaya bile değmez o bilgisayara. Çift kanal bellekse yani 4+4 alabileceğiniz FPS aynı kalır, Tek 8 ise 8+8 yapmak performansı artırabilir.

Sadece görüntü olarak daha çokmuş gibi gözükür ama yine de aynı kalır orjinalinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı