Intel HD4000 ve AMD HD7670M ekran kartı geçiş sorunu

Penez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.Sorunumuza gelecek olursak basit bir şekilde anlatayım. HP Pavilion g6-2011et modelli beni hayata küstüren bir dizüstüm var ve oyunlarda ekran kartı geçişi yapmıyor.
ekran kartları
  • 1. Amd radeon hd7670m
  • 2. İntel Hd graphics 4000
Catalyst control center aracılığıyla yüksek performans yapsam da test sırasında geçiş yapmadığını görüyorum. Hp'yi aradım o otomatik geçiyor dendi geçmiyor dedim geçerdi geçmezdi sinirden yüzüne kapattım. bir bios güncellemesi için 1 senedir bekliyorum. Switchable Graphics Mode gelmiş ama benim güncel biosum da yok. Bir konu gördüm orada Unifl(13.13sürüm) yükleyin demiş fakat yüklerken sistem gereksinimleri yok gibi bir hata aldım yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Gerçekten aldığım günden beri pişmanım kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sorun çözülmedi ne denediysem olmadı.

Kardes bende AMD 7670M var ben guncelledim ama ingilizce oldu ve surumu 13.251. Ve agit yoneticisnden bakinca AMD 7600m series yaziyor. Bi sıknti var mi ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama oyunlarda kasma falan yapmiyor da oyle gorunuyor. Far cry 3 de mediymda 25 30 fps veriyor.

Normalde olması gereken bu mu bilemedm onun icin sordum belki daha iyi performans almam gerekiyordur diye.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı