Adam ne yazıyor? Ben neye cevap veriyorum. Sen ne diyorsun? Önce bir oku. Sonra anla. Sonra yaz. Ne Z170'inden bahsediyorsun? Konumuz soket yapısı mı? Konumuz HM55 laptop anakartı.
Ayrıca Z170 ile Z390 soketi fiziksel olarak aynı yapıdadır.
Adam ne yazıyor? Ben neye cevap veriyorum. Sen ne diyorsun? Önce bir oku. Sonra anla. Sonra yaz. Ne Z170'inden bahsediyorsun? Konumuz soket yapısı mı? Konumuz HM55 laptop anakartı.
Bazı arkadaşlara göre voltaj ve BIOS önemli imiş. Nesil önemli değilmiş.HM55 çipsete sadece 1. nesil işlemciler takılıyor İntel'in sitesine göre.
Uyumlu ürünler kısmından bakabilirsiniz.![]()
Ürün Teknik Özellikleri
özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.ark.intel.com
HM55 çipset değil arkadaşın ki büyük ihtimalle. HM65'i HM55 zannetmiş olabilir. Çünkü 2. nesil bir İ3 takılı cihazında. 2. Nesil ise HM65 destekliyor. 3. Nesil işlemcileri de destekliyor HM65 bu arada.Bazı arkadaşlara göre voltaj ve BIOS önemli imiş. Nesil önemli değilmiş.![]()
Yanlış yazmış olabilirim, eğer öyleyse özür dilerim. Bu arada yazılım sorunu çıkmaz karşıma, değil mi?HM55 çipset değil arkadaşın ki büyük ihtimalle. HM65'i HM55 zannetmiş olabilir. Çünkü 2. nesil bir İ3 takılı cihazında. 2. Nesil ise HM65 destekliyor. 3. Nesil işlemcileri de destekliyor HM65 bu arada.
HM55 çipset değil arkadaşın ki büyük ihtimalle. HM65'i HM55 zannetmiş olabilir. Çünkü 2. nesil bir i3 takılı cihazında. 2. nesil ise HM65 destekliyor. 3. nesil işlemcileri de destekliyor HM65 bu arada.
Hocam orada ben de şaşırdım. Ama arkadaşın dediğine göre cevapladım ben. Sizin dediğiniz doğru. Ama BIOS güncellemesi isteyebilir.
BIOS güncellemesi gerekebilir. Üreticinin sitesinden en güncel BIOS sürümünü temin edin.Yanlış yazmış olabilirim, eğer öyleyse özür dilerim. Bu arada yazılım sorunu çıkmaz karşıma, değil mi?
Modeliniz ney tam olarak?Nereden bulabilirim BIOS güncellemesini? Exper'in kendi sitesine baktım ancak bulamadım.
Exper Ultranote A5B-321 diye biliyorum.Modeliniz ney tam olarak?
Hmm o zaman biraz zor hocam. Bilinen bir modele benzemiyor. Cihazınızın seri numarası ile arattınız mı şu siteden?Exper Ultranote A5B-321 diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.