Intel HM55 chipset hangi rami destekliyor ?

• Konuyu başlatan Sertürk76
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 10.379
S

Sertürk76

Ziyaretçi
Uzun süredir kullandığım dizüstü bilgisayarıma RAM almak istiyorum 3 GB RAM mevcut, 2 slot var. 4 GB daha alıp 1 GB olanın yerine takmak istiyorum. Intel Core i3 330M işlemciye sahip ekran kartı anakarta gömülü. AMD HD 5450. RAM alarak en azından Far Cry 4'ü düşük ayarlarda oynamayı deneyeceğim oyundan ziyade Windows 8 kuracağım ve 64 bite geçeceğim. Sistem 1066 MHz destekliyor. İyi marka aradım ama bulamadım 1600 MHz alsam çalıştırır mı ?

anakart.png
2.png
ram2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Chipset değil, işlemci bu konuda etken.
% 99 çalışmaz, herşeyi tam ama farklı marka alınca bile zaman zaman olmuyor.
Sen sanırım farklı marka, frekans ve CAS değerli RAM alacaksın, ben RAM olsam ben de çalışmam.

BIOS' da RAM zamanlama ayarların da yoktur herhalde, zaten var ise 1600 yaygın, birisinden alıp ince ayar ile oluyor mu diye de deneyebilirsin. (aklında kalmasın diye söylüyorum, yoksa çalışmayacaktır)

Chipset değil, işlemci bu konuda etken.
% 99 çalışmaz, herşeyi tam ama farklı marka alınca bile zaman zaman olmuyor.
Sen sanırım farklı marka, frekans ve CAS değerli RAM alacaksın, ben RAM olsam ben de çalışmam.

BIOS' da RAM zamanlama ayarların da yoktur herhalde, zaten var ise 1600 yaygın, birisinden alıp ince ayar ile oluyor mu diye de deneyebilirsin. (aklında kalmasın diye söylüyorum, yoksa çalışmayacaktır)
O zaman 1066 mhz alacağım evet farklı marka şuan kullandıklarım alacağımda farklı marka mecburen böyle olacak :) teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı