Intel i3 3220 RX 460 4 GB Darboğaz Yapar mı?

fuzix07

Megapat
  • İşlemci: Intel i3 3220 CPU @ 3.30 GHz
  • RAM: 4 GB
  • Anakart: ASUS H61
  • Windows 7 64 Bit
Sistemim böyle arkadaşlar. Yakın zamanda Sapphire RX 460 4 GB almayı düşünüyorum. Kartı alırken yanında 450 yada 500 W güç kaynağı da alacağım. RX 460 alsam sistemim sorun yaratır mı? Sistem parçaları yeterli olur mu? Ayrıca GTX 750 Ti + Güç Kaynağı + RAM de almayı düşündüm ancak DDR3 RAM'ler çok da pahalı değil. 150 Liralık bir fark yüzünden ekran kartını aşağıya çekmekten vazgeçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işler oyununa göre değişir. İşlemciye abanan oyunlarda durum değişebilir elbette. Oynanacak oyuna göre ekran kartı seçmek yerinde olur. R9 380 ya da GTX 960 sınır gibi duruyor genel açıdan bakılırsa. Bazı oyunlarda fazla fazla yetiyor.
GTX 970, RX 470 ile denk denebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam ortadasın. O ekran kartına 2 GB yeter diyesim geliyor. O kart ileriye dönük güçlü bir kart değil, boşuna fazladan 100 TL verip 4GB olanını alma. Olanla idare et sonra satar 4GB bir kart alırsın.
500'e kadar kartlara 2GB, 500- 1000 arası 4GB, üstüne 8GB uygun olur denebilir kabaca.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı